Előrelépési lehetőség, átlagon felüli kereset, kellemes munkahelyi légkör: 3 dolog, amire te is vágysz. Piroska Gyula segít elérni.

A magolás, biflázás csak arra szolgál, hogy két lábon járó lexikon lehess. Sokkal jobb, ha az elméleti tudás kiegészül a számodra hasznos gyakorlattal is. Egyetértesz?

Ha vállalkozó, cégvezető akarsz lenni a jövőben, vagy csak szeretnéd megtanulni, hogyan kommunikálj magabiztosan, Piroska Gyula a neked való mentor. Lépj túl a szavak világán, és tanulj valami hasznosat (…tanulj valami olyasmit is, aminek több hasznát veszed a gyakorlati életben). Többé nem jelenthet gondot egy állásinterjú, vagy egy kis konfliktus csapatmunka közben.

Az életművészek bölcsessége

Előrelépési lehetőség, átlagon felüli kereset, kellemes munkahelyi légkör – ez három alapvető dolog, amire te is vágysz a leendő munkahelyeden. Hol találsz ilyen munkát? Ha megtaláltad, hogyan szerezheted meg? Tanulj az életművészektől is, ne csak a tanáraidtól. Az lehetsz, aki csak lenni akarsz!

A környezeted szerint a neves egyetem és kitűnő átlag a lényeges?

Ez nem igaz, Te vagy a lényeges.

Mi a siker titka?

  • Először is, döntsd el, mit akarsz majd csinálni.

  • Ne kételkedj benne, meg kell próbálnod.

  • Keresd a lehetőségeket, amik arra visznek.

  • Fejleszd a képességeidet!

Egy igazi életművész sosem hátrál meg, te se tedd! Frissen végzett diákként mindenki átiratkozik az ÉLET iskolájába. Először sokkoló lesz a mélyvíz, de egy kis segítséggel ügyesen tudsz majd evickélni benne. Mi lenne, ha profi csapatjátékos lehetnél és később szuper főnök?

Piroska Gyula már megtanulta, hogyan lavírozzon a kockázatok tengerében. Ő már átélte azt, ami előtted áll. Szeretné minél több emberrel megosztani a tapasztalatait.

Legyél az, aki lenni akarsz!

Piroska Gyula célja, hogy sikerre fordítsd az eddig tanultakat, hogy a vállalkozásod virágozzon. Tőle megtanulhatod, hogyan oszd be okosan az idődet, és hogyan kommunikálj nehéz helyzetekben.

Az ötlet, lehetőség és a szerencse sokszor kevés, de valódi, bevált stratégiával minden lehetségessé válik. Piroska Gyula átfogó stratégiát nyújt neked ahhoz, hogy ha vállalkozásba kezdesz, azt a legjobb alapokra építsd.