Ünnepélyes keretek között szeptember 23-án átadták a 2014-es Harsányi István-díjakat, melyekkel a menedzsment témakörben készített, kiemelkedő színvonalú

diplomatervek, PhD-disszertációk, illetve tudományos diákköri munkák készítőit ismerik el immár több mint tíz éve. Az elmúlt években összesen 439 pályázat érkezett a kiírásra, és 133 fiatal kapott elismerést egyénileg vagy csapatban.

A Harsányi István-pályázat a gazdasági, a műszaki és a természet-tudományi felsőfokú intézményekben graduális és posztgraduális, valamint a PhD-képzés keretében tanuló hallgatók innovációs menedzsment ismereteinek bővítését, és tudományos szintű feldolgozását hivatott díjazni. Az idei pályázat a Nemzeti Hírközlési és Informatikai Tanács szakmai együttműködésével valósult meg.

Idén Banász Zsuzsanna, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának doktorandusza, valamint Szőke Ákos, a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar doktori iskolájának hallgatója kapta a Harsányi István PhD-díjat. Harsányi István hallgatói díjban pedig a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karáról Meilinger Zsolt, Kurbucz Marcell Tamás, Páll Noémi, Novák Zalán, a BME Gazdaság- és Társadalomtudományi Karáról Havasi Gábor, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karáról Orbók Zita, a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi karáról Pankotay Fruzsina, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudomány karáról pedig Blik Bertram Tamás részesült.

A díjátadóra a Budapesti Műszaki Egyetem (BME) Oktatói Klubjában került sor, az elismeréseket Dobák Miklós, a Manager Képzés Alapítvány kuratóriumi elnöke és Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke adta át.

 

Forrás:edupress.hu