Legélteis2018Elindult az év egyik legmenőbb játéka középiskolás csapatoknak, ahol kísérleteket, művészeti alkotásokat és történelmi jelentőségű műveket kell létrehoznotok öt héten keresztül – mindezt a mobilotok és kedvenc tanárotok bevonásával. Alkossatok csapatot, engedjétek szabadon a fantáziátokat és vigyétek haza az értékes nyereményeket!

Instatöri, excelfoci és prismarajz: idén tavasszal egy újabb játékra hív a Magyar Telekom, amelyen megvillanthatjátok, milyen jól értetek a kütyükhöz és az appokhoz. A LEGYÉLTEIS! elnevezésű játékban középiskolás csapatotokkal -melynek tagja egyik kedvenc tanárotok is – izgalmas feladatokat teljesíthettek töri, rajz, kémia és informatika tantárgyakból, a legnépszerűbb alkalmazások bevonásával. Most nem csak ti tanulhattok a tanároktól, hanem ők is tőletek: mutassátok meg nekik, milyen sokoldalúan lehet felhasználni a legmenőbb közösségi appokat és digitális eszközöket, ha egy iskolai feladatról van szó!

Jelentkezzetek április 29-ig a legyelteis.hu oldalon, és mérjétek össze kreativitásotokat, digitális rátermettségeteket! A legjobb csapatok szuper ajándékokkal gazdagodhatnak: a fődíjas öt DJI Spark drónt vihet haza, a többiek pedig hétről hétre DJI TELLO minidrónokat nyerhetnek.

A LEGYÉLTEIS! versenyben a heti nyereményeken felül lesz egy közönségdíj is. Ehhez a sulitokról kell bemutatkozó videót forgatni: mutassátok meg, kik vagytok, hol vagytok, miért gondoljátok, hogy jó hozzátok járni – karakterek, álmok, az épület története, a környék, a legviccesebb történet. Keressetek meg embereket, akik oda jártak és akik segíthetik a munkátokat, nyomozzatok, alkossatok együtt! A közönségdíjon nyertes csapat öt DJI OSMO MOBILE 2 kézi stabilizátort vihet haza.