Made in Hungary - SMART Board interaktív táblák futószalagon Made in Hungary - SMART Board interaktív táblák futószalagon Hárompercenként készül el egy-egy új interaktív tábla a SMART Technologies váci üzemében.
Az Interaktív Oktatástechnika Portál fószerkesztője – Tarnavölgyi Gábor,- első kézből számolt be arról az exkluzív üzemlátogatásról, amit a Budapesten tartott SMART regionális értekezlete kapcsán szerveztek.

Elkötelezetten a 21. századi oktatástechnikáért

– A váci üzemben készült digitális táblák az európai, közel-keleti és afrikai területeket látják el sokkal közelebbről, és ezáltal költség- és környezetkímélőbb módon, mintha Kanadából szállítanánk ide őket – mondta Tom Hodson, elnök, a cég operatív ügyekért felelős vezetője, aki maga is részt vett azon a regionális értekezleten, amelyet az első külföldi táblaszerelő üzem elindulásának tiszteletére az idén Budapesten rendeztek.
– Meggyőződésünk, hogy az interaktív táblák használata hatékonyabbá, ugyanakkor vonzóbbá is teszik a tanulást, hiszen a tanulók az osztályteremben is azokkal a korszerű számítógépes és multimédiás környezettel találkozhatnak, amivel az iskolán kívül, a mindennapi életben is.
Éppen ezért a SMART az interaktív tábla feltalálójaként és vezető piaci szereplőjeként, küldetésének tekinti, hogy olyan (tan)eszközök preferált szállítója legyen, amelyek segítik az emberek közötti együttműködést, függetlenül attól, hogy ugyanabban a teremben vagy a világ egy más részén tartózkodnak.