The Sims 2: Trendi Tini cuccok

Mesés díszletek cuccok, Csilli-villi cuccok, Bulis cuccok, Divatos H&M cuccok – négy csomag, melyben az adott témában pár tucatnyi ezt meg azt nyújtott át a Maxis, azaz inkább az EA kreatív teamje. Akinek ezek bejöttek, örülhet, mert újabb jövevénnyel gyarapodik a család.

Megjelenés: 2007. november 05.

A poronty neve pedig Teen Style Stuff lesz, és gondolom angol tudás nélkül is kisakkozható, hogy a tinik kapnak divatos holmikat ezúttal – egész pontosan három stílus képviselőjét lehet megfelelően kistafírungozni. A „gótikus” ifjak (figyelem: nem emó, hanem „goth”, ami jóval megelőzte ezt az emós marhaságot, és ez nagy különbség!)

lázadó, sötét világát vörös és fekete szobaberendezéssel, bársony székekkel, pókhálós szőnyeggel, no és csatos-láncos bőrszerkóval, csizmával-bakanccsal, hálókkal, tetkókkal fejezhetjük ki. A sportos lelkűeket vidám, tengert idéző, kék-fehér berendezéssel, falra szerelhető szörf- és gördeszkával, ilyen témájú plakátokkal, keki halászgatyával és más laza gönccel lephetjük meg. Végül ott vannak a jövő plázacicái, a barbilányok, újgazdagék csemetéi, akiknek kényes ízlését trendi rucikkal, rózsaszín-kék bútorokkal, kényelmes ággyal, cuki babákkal és poszterekkel elégíthetjük ki. Mindezekhez új tervezésű tévék, rádiók, egyéb kütyük is járnak, hogy az ifjú simek ne szenvedjenek semmiben sem hiányt, és hűen megmutathassák a világnak önmagukat.

Megjelenés: 2007. november 05. Fejlesztõ: Maxis
Kiadó: Electronic Arts

Forrás: www.pcguru.hu