A hazánkban is futó tévésorozat játékadaptációjának első része felemás sikereket ért el – rengeteg üdítő momentuma van a játéknak, de az igazán nagy címekkel nem tudott ringbe szállni. Ám most itt az újabb rész, mely ugyancsak a német autópálya-rendőrség kalandjait dolgozza fel, megspékelve mindenféle akciódús feladatokkal.

Megjelenés: 2007. november 02.

A Crash Time, hűen az előző epizódhoz, őrült száguldásokat kínál, például az autópálya forgalmával szemben haladva kell utol érnünk a rosszfiúkat és hatástalanítani a járgányukat, miközben árkon, bokron, sőt, ezúttal már vonatokon is átugratva igyekszünk eléjük kerülni, miközben nemcsak hagyományos verdákkal nyomulunk, hanem akár helikopterrel, F1-es versenyautóval vagy a katonaság páncélozott felderítő járművével is a bűn nyomába eredhetünk.

Az Alarm für Cobra – Nitro-ban már megtapasztalhattuk milyen, ha egymagunk romba döntjük a forgalmat az autópályán, de most az új részben a "statiszta" kocsik még hatalmasabbakat robbannak és szanaszéjjel száll minden darabja a kaszninak, ráadásul a grafikát is jelentősen felturbózták a készítők, rengeteg látványos új effekttel kiegészítve. A játék talán legszórakoztatóbb része az osztott képernyős többjátékos mód, mely szintén megtalálható lesz majd, így a szórakozás már most garantált!

Tartalom

    * Több mint 50 változatos küldetés háromféle nehézségi szinten, melyek a sorozat bűntényein alapulnak
    * Versenymód, több mint 40 pályán
    * Osztottképernyős játékmód, hogy egy gépen játszhass a barátaiddal
    * Két hatalmas, pazar környezettel bíró játékrész, több mint 100 km összefüggő úthálózattal (autópálya, földutak, városi utcák)
    * Megújított M.I. rendszer, melyben az ellenfelek letérnek az útról is, és árkon-bokron át is képesek egérutat keresni
    * Új "kaszkadőrprodukciók" és akcióelemek, mint például áugratás akadály felett
    * Egyedi visszajátszó rendszer a látványos események után
    * Teljesen átdolgozott grafika, következő generációs kinézet és rengeteg új vizuális effekt
    * Még látványosabb törésmodellek

Forrás:www.pcguru.hu