A TV2 eredetileg az 1. szezont követő évforduló környékén tervezte a Hősök folytatását, azonban a megszokott, szerda 22.00-s műsorhelyet elfoglalta egy játék, így kénytelen-kelletlen halasztani kényszerültek.

 

A kinti népszerűség idehaza nem csapott át őrületbe, a gyerekek nem rohantak a boltokba, hogy Claire Bennett-babákat és Peter Petrellis kulcstartókat vegyenek. Az utóbbi idők legnézettebb sorozatpremierjét követően a nézők annak rendje és módja szerint párologtak el, amint meghallották a “képregény” szót.

Szerencsére a TV2, miután észlelte, hogy a sorozat a legfőbb műsoridőben, vagyis 21.00-tól nem működőképes, átpakolta egy este 10-es időpontba, ahova a hű rajongók jó része követte a szériát, így a csatorna egy sikeres váltást könyvelhetett el.

A folytatás ennek megfelelően a már megszokott szerda 22.00-s időpontban kerül képernyőre, mégpedig június 11-től láthatjuk a 2. évadra készített 11 epizódot megszakítás nélkül. (sg.hu)

Természetesen a sorozat folytatásával a képregénysorozat is folytatódni fog, itt a KN-en, úgyhogy érdemes lesz hetente visszanézni az újabb epizódért…

Az első szezonhoz kapcsolódó képregények letölthetőek itt!

Forrás: képregény.net