JOBB VELÜNK A VILÁG! 2009 RAJZPÁLYÁZATKedves Gyerekek!

Október 18-án egy nagyon nagy koncert lesz Budapesten. Azért rendezzük meg ezt a koncertet mi, sérült emberek, hírességek, cigány emberek, hogy összefogjunk Veletek is és mindenki mással!

Na de miért is? Mert vannak bizony az országban olyan szegény gyerekek, akiknek sokszor ceruzájuk sincs vagy asztaluk, amin rajzolhatnának. És sokszor bizony nagyon sokan laknak együtt ici-pici szobákban.
Azt találtuk ki, hogy a koncerten összegyűjtött pénzből ezeknek a gyerekeknek segítenénk, hogy tudjanak rajzolni, énekelni, tanulni, focizni, mindent, amit Ti is szerettek csinálni.
Rajzoljátok le, hogyan segíthetnek egymásnak azok, akik nem látnak, akik szegények, akik nehezen mozognak, akik több mindent meg tudnak venni, akik más nyelvet beszélnek, vagy egyszerűen csak valamiért máshogy néznek ki.

A legjobb rajzokat kiállítjuk, különféle nyereményekkel jutalmazzuk, sőt meg is lehet majd venni őket! Abból a pénzből , amit adnak érte, ceruzát, papírt vagy például focilabdát kaphat egy szegény kisgyerek!
A/4-es papírra készített rajzaitokat október 12-ig küldjétek be nekünk postán. A borítékra írjátok rá a neveteket, címeteket, hogy hány évesek vagytok és melyik iskolába jártok.

Címünk: Nem Adom Fel Alapítvány,
1114 Budapest
Villányi út 9.
Amit beküldtök, kérjük ajándékozzátok nekünk!
Szeretettel várjuk a rajzokat!

legyen mindenkivel jobb a világ!!!

Nemadomfel Együttes és barátai