Segíteni jó!-fotópályázat diákoknakFOTÓPÁLYÁZAT 7-8-9-10. évfolyamos fiatalok részére. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány Segíteni jó címmel fotópályázatot hirdet a Budapesten tanuló fiatalok számára.

Olyan képekkel pályázhatsz, melyeken egy-egy segítő pillanatot örökítettél meg, vagy melyek kifejezik a segítés örömét.

 

A képek beküldésének határideje: 2009. november 16. 24 óra

A képeket kizárólag jpg formátumban, e-mailben várjuk, 4-5 megapixel (lehetőleg 12-es jpg) tömörítéssel, az alábbi címre: szervezo@kek-vonal.hu
Az e-mailben kérjük, szerepeljen a pályázó neve, mobilszáma, az iskolája neve és a kép vagy sorozat címe.

Szeretettel várjuk azon fiatalok élményeit is, akiknek sérülés okán nem áll módjukban fényképezőgépet használni.

Pályázati anyagként készíthettek hangfelvételeket. A téma ugyanaz: oszd meg azt a jó érzést, amikor te segítettél embertársadnak.

Ebben az esetben kérjük, hogy a hangfájlt (6 MB-nál kisebb legyen) csatoljátok az e-mailhez, amiben, kérjük, szerepeljen a neved, mobilszámod és az iskolád neve. A terjedelmi megkötés 300 szó.

Díjazás: I. díj: 35. 000 Ft, II. díj: 25. 000 Ft, III. díj: 15. 000 Ft értékű ajándék!

A zsűri a különdíjazás jogát is fenntartja!

2009. november 16-tól KÖZÖNSÉGSZAVAZÁSRA adunk lehetőséget a www.kek-vonal.hu honlapon.

A beérkezett pályamunkák előzsűrizését követően a továbbjutó képeket és hanganyagokat (maximum 20 darab) megjelentetjük a weboldalon, ahol november 23-tól november 30-án éjfélig lehet szavazni. A közönségszavazatok első helyezettje is díjazásban részesül!

További feltételek:

* Digitális géppel készített fekete-fehér és színes fotókkal is lehet nevezni.
* Egy pályázó maximum 5 képet nyújthat be. A sorozatok egy képnek minősülnek.
* Kérjük, hogy sorozat esetén jól értelmezhetően jelöljétek a sorrendet.
* A pályázó a képek/hanganyag elküldésével automatikusan nyilatkozik arról, hogy a benyújtott pályaművek kizárólag a saját szellemi tulajdonát képezik, és a pályaművek harmadik személy szerzői vagy egyéb jogát nem sértik.
* A pályázók jelentkezésükkel hozzájárulnak ahhoz, hogy az általuk benyújtott pályaműveket, és az e-mailben megadott adataikat a kiírók, a pályázat ideje alatt fenntartott website-on, közönségszavazásra is bocsássák, sajtóeseményeken, valamint az eredmény-hirdetés során publikálják (név, város, iskola).

A pályázaton való indulás díjtalan!

További információ: szervezo@kek-vonal.hu e-mail címen.

A felhívás az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmuson keresztül a Fővárosi Szociális Közalapítvány közreműködésével támogatott.

Forrás: Kék Vonal gyermek és ifjúsági telefomszolgálat.