Tanulói Laptop programEgy, a közelmúltban megjelent pályázaton oktatási intézmények több tízezer laptophoz juthatnak 100%-os állami támogatással. Ebből az alkalomból a Kronos Trade Kft. NetSupport School akciót hirdetett meg.

 

A TIOP-1.1.1/09/1. NFÜ pályázat keretében a magyar alap és középfokú oktatási intézmények több tízezer laptop számítógéphez juthatnak a megfelelő szoftverekkel és tananyaggal együtt 100%-os állami támogatással.

Ebből az alkalomból a NetSupport School osztálytermi felügyeleti szoftverre a Kronos Trade Kft. – aszoftver hazai vezérdisztribútora – munkaállomásonként jelentős kedvezményű akciót, speciális projekt-árat hirdetett meg.

A speciális projekt ár azokra az iskolákra és fenntartó intézményekre érvényes, amelyek az NFÜ honlapján közzétett pályázati eredményhirdetésben szerepelnek.

Ezzel a pályázat nyertesei a listaár töredékéért juthatnak a kategóriájában piacvezető, számtalan elismeréssel rendelkező, magyar nyelvű szoftverhez.

 

Hazai pilot programokban már bizonyított

A pályázat kiírása előtt az Oktatási Minisztérium szakemberei egy féléves pilot projectet szerveztek két iskolában a NetSupport School oktatótermi felugyeleti szoftver felhasználásával, és ennek a sikeres lezárása után döntöttek a már sok országban megvalósult Tanuló Laptop Program meghirdetéséről Magyarországon is.

 

7 millió felhasználó a világon és az országban

A NetSupport szoftvereket a világon ma már 7 millió számítógépen használják. A magyar referenciákat ezen az oldalon, a nemzetközi referenciákat ezen tekintheti meg.

A pályázat kiírása itt érhető el.

A pályázat beadási határideje: 2010. február 20.

A pályázaton Magyarország hat vidéki konvergencia régiójának általános és középiskolái, kollégiumai vehetnek részt, a pályázat a budapesti régió intézményeire nem terjed ki.

NetSupport School brossúra letöltése

NetSupport School szoftver szolgáltatásai