Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a Paint Horse WebÁruház on-line fotópályázatot hirdet a 13-17 éves korosztály számára!

Paint Horse Fotópályázat

A pályázati anyagok leadási határideje: 2010. augusztus 11.

 

Nevezési díj nincs!

Pályázati szabályzat:
1. A pályázati feltétel a Pályázati Szabályzat teljeskörű ismerete és elfogadása.
2. A painthorsestore.com weboldalán történt regisztrációt követően kizárólag on-line lehet képeket feltölteni, papírképet, digitális képeket CD-n vagy más adathordozón nem fogadunk el. Postai úton vagy személyesen leadott munkákkal nem lehet pályázni.

3. A képek mutassák be lovad kedvenc időtöltését, legyen az pancsolás, evés vagy akármi más. A pályaművek bármelyik évszakban készülhetnek, de nem lehetnek régebbiek 2 évnél!

4. A pályaműveket mellékletként a palyazat@painthorsestore.com e-mailcímre várjuk (ezt a címet spam robotok ellen védjük). Montázst és digitálisan torzított képeket nem fogadunk el! Fekete/fehér vagy színes megoldások is elfogadhatóak. A dátumozás a képen NEM jelenhet meg! Minden kép eredetije minimum 1024×768 méret, felső határ nincs, amelyet a pályázat kiírójának kérésre be kell tudni mutatni. A pályázó kizárólag saját eredeti szerzői alkotásával pályázhat!
4.1. A feltölthető képek paraméterei:
– a hosszabbik oldal mérete 1024-1600 pixel
– RGB színrendszer
– JPG formátum, lehetőleg a legjobb minőség (pl. PhotoShop 12-es tömörítés)

5. Egy szerző legfeljebb 3 képpel pályázhat! A sorozat egy képnek számít, de minimum 3, maximum 6 képből kell állnia.

6. A képeket kísérőlistával kérjük elküldeni, amelyben feltüntetitek a kép címét (és sorszámát), a felvétel idejét, helyét, a készítő nevét és elérhetőségeit (név, cím, e-mail cím, telefonszám), valamint a pontos születési dátumot.

7. A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével, vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is!

8. A 3 tagú zsűri Banyó-Hajdu Krisztina profi lovasfotós, valamint a Paint Horse Team két delegáltja lesz.

9. A pályázó elfogadja, hogy a painthorsestore.com weboldalon a fotókat a leadás határideje után közzétesszük és azokra on-line közönségszavazatokat fogadunk el 2010. augusztus 20-28-a között, amelyek nem befolyásolják a zsűri szavazatait!

10. A pályázó elfogadja, hogy a beküldött képeket a pályázatot kiíró weboldalán korlátlanul és szabadon felhasználhatja a pályázó beleegyezése nélkül, de a szerzői jogok tiszteletben tartása mellett. A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a kiíró képeiket térítésmentesen felhasználhassa honlapján.

Nyeremények:
1. hely: 10 000 Ft értékű Paint Horse vásárlási utalvány
2. hely: 8000 Ft értékű Paint Horse vásárlási utalvány
3. hely: 6000 Ft értékű Paint Horse vásárlási utalvány
Közönségszavazat: 20%-os kedvezményes vásárlási lehetőség a Paint Horse üzleteiben, illetve webáruházaiban
+ 2000 Ft értékű Paint Horse ajándékcsomag minden helyezettnek!

A nyeremények levásárolhatóak a Paint Horse Kereskedelmi Bt. üzleteiben, illetve webáruházaiban.

A díjazottak névsorát, illetve a díjazott képeket – kiemelten – megjelentetjük honlapunkon, valamint a nyertesek megadott elérhetőségeik egyikén szintén értesítést kapnak. A díjak előre egyeztetett időpontban kerülnek átadásra.

Eredményhirdetés: 2010. augusztus 29. A Magyar Fotográfia Napja
www.painthorsestore.com

 

forrás: www.sff.hu