Kamasz-bazár(va) - Jelenetírói pályázat fiataloknak!Ha szeretitek a színházat, és kedvet éreztek az íráshoz, itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok magatokat! Jelentkezzetek a Vígszínház Kamasz-bazár(va) pályázatára, ahová kétszereplős jeleneteket várunk titeket foglalkoztató témákról, problémákról. Írjatok saját magatokról, barátaitokról, legyetek ti is szereplői saját jeleneteiteknek!

 

A jeleneteket 2010. december 31-ig küldjétek el

Ha elmúltál 14 és még nem töltötted be a 21-et, jelentkezz!

Ötletadó címként a következőket ajánljuk: Én és az új tesóm; Az új osztálytársunk és én; Apa szeretője és én; A féltesóm és én; Cool, lúzer és a klikkek (a kegyetlen ifjúság); Felnőtt? Gyerek? Magam sem tudom, ki vagyok; Engem senki sem ért meg; A titkom… stb.

De minden saját ötletet kíváncsian várunk!

A jeleneteket 2010. december 31-ig küldjétek el a kamaszbazarva.kukac.vigszinhaz.hu e-mail címre!

A beérkezett írásaitokat egy hattagú zsűri értékeli majd, melynek tagjai: Eszenyi Enikő színésznő, rendező, a Vígszínház igazgatója, Hegedűs D. Géza színész, rendező, a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára, Koltai Edina diák, Juhász Iván, az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanára, Néder Panni a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendezőszakos hallgatója és Garai Judit a Vígszínház dramaturgja.

A legsikeresebb jelenetekből összeállított előadást a Vígszínház bemutatja, és a legjobb írásokat értékes díjakkal jutalmazzunk.
Legyetek ti is szerzőtársaink, írjatok nekünk jelenetet!

www.sff.hu