Az OTP Bank olyan közhasznú vagy kiemelten közhasznú szervezetek jelentkezését várja, amelyek szociálisan hátrányos helyzetű, csonka családban, esetleg szülők nélkül nevelkedő gyermekekkel foglalkoznak. A nyertes szervezethez tartozó gyermekek részt vehetnek az OTP Bank II. Nemzeti Gyerek Lovasnap programján.

 

Jelentkezési határidő: 2010. november 24.

2010. december 3-5.-én a Papp László Budapest Sportarénában látványos nemzetközi show műsor keretében rendezik meg immár harmadik alkalommal az OTP Bank LOVAS VILÁGKUPÁ-t.

A felnőtteket és gyermekeket számtalan program várja a Sportarénában: többek között kutya agility verseny, póni galopp és a Mikulás gondoskodnak a tartalmas és változatos szórakozásról.

Az OTP Bank számára kiemelten fontos, hogy olyan gyermekek és gyermekekkel foglalkozó szervezetek is eljuthassanak az eseményre, amelyeknek megfelelő forrás hiányában önállóan erre nem lenne lehetőségük. Az OTP Bank 2000 gyermek és kísérőik számára biztosít részvételi lehetőséget december 3-án délután, ezért a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány ADHAT programjának közreműködésével pályázatot hirdet olyan közhasznú vagy kiemelten közhasznú civil szervezetek számára, amelyek szociálisan hátrányos helyzetű, csonka családban, vagy szülők nélkül nevelkedő gyermekekkel foglalkoznak.

A pályázati kiírás és jelentkezési lehetőség a www.adhat.hu oldalon keresztül zajlik. Az OTP Bank által felajánlott lehetőségre azok a közhasznú vagy kiemelten közhasznú szervezetek jelentkezhetnek, akik már szerepelnek, vagy regisztráltak az adhat.hu adományportál adatbázisába.

Kérjük, hogy jelentkezéskor feltétlenül adja meg:
– a gyermekek és kísérőik számát

Az utazási támogatási keret kalkulációjához, kérjük, hogy jelentkezéskor feltétlenül adja meg:
– a gyermekek és kísérőik utazási költségét az indulási állomástól Budapestig és vissza (buszjegy, vonatjegy, stb. költsége)
– a gyermekek és kísérőik utazási költségét Budapesten belül (kedvezményes csoportos tanulójegy, további információ: www.bkv.hu/jegyinfo2010/csoportostanulojegy.html)

A beérkezett anyagokból egy 5 tagú (a civil szektor neves szakembereiből, a NIOK valamint az OTP Bank munkatársaiból álló) kuratórium választja ki azokat a szervezeteket, amelyek elutazhatnak az OTP Bank II. Nemzeti Gyerek Lovasnapjára. Az elbírálásnál előnyt élveznek a vidéki szervezetek.

6 kiválasztott nyertes szervezet számára az OTP Bank utazási támogatást is biztosít, amely teljes egészében fedezi a gyerekek és a kísérők útiköltségét.

Jelentkezési határidő: 2010. november 24. A nyertes szervezeteket a NIOK írásban értesíti 2010. november 30-án.

 

www.sff.hu