Tudatosan takarékoskodj!A DUE Médiahálózat és a Magyar Nemzeti Bank közös pályázatot hirdet, amelynek célja olyan pozitív példák, saját tapasztalatok bemutatása, amelyek arról szólnak, hogyan lehet tudatosan és hatékonyan takarékoskodni.

 

Beküldési határidő: 2011. március 30.

A tudatos takarékosság alapvető kulcsa életünknek. Az élet minden területén természetes igény a gyűjtögetés, raktározás. A pénzügyekben már a zsebpénz szintjén is kiemelkedő szerepe van ennek a tudatosságnak.

Ha te azok közé tartozol, akik ezt az elvet követik, akkor írj egy cikket arról, hogy te hogyan és miért takarékoskodsz a saját életedben és/vagy készíts olyan képet, amely az élet bármely területén a takarékoskodással, gyűjtögetéssel függ össze. Meríthetsz ötletet a természetből vagy az állatvilágból is. Előnyben részesítjük a cikket és képet is tartalmazó pályázatokat.

Minden pályázathoz maximum 1 oldalas szöveget és/vagy 2 fotót fogadunk el.

Díjak:

– az első helyezett 100 ezer forintot,
– a második 70 ezer forintot,
– a harmadik 50 ezer forintot nyer.

A pályázaton részt vehet minden 12-23 év közötti diák. A legkreatívabb munkákat feltöltjük a Facebookra és kiállítás keretében bemutatjuk a díjátadáson.

A pályázatokat Magyar Nemzeti Bank a DUE Médiahálózat bevonásával bírálja el. Az értékelésnél szempont a kreativitás és a meggyőző erő. A pályázatokat elektronikus formában kell beküldeni a due@due.huAz email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre. A pályázathoz mellékeljetek egy adatlapot is, amin a neveteket és minden elérhetőségeteket feltüntetitek!

Beküldési határidő: 2011. március 30.

Eredményhirdetés és díjátadás: 2011-ben az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon

Információ a www.monetary.mnb.hu weboldalon található, illetve kérhető a 06 1 222 8213-as telefonszámon.

 

www.sff.hu