Az én édesapám vagy az Én nagypapámA Perspektíva a Jövőért Alapítvány a 2012.06.17-i Apák napja alkalmából pályázatot hirdet magyarországi 10-14 éves korú fiatalok részére Az én édesapám vagy az Én nagypapám címmel.

 

A pályázat beérkezési határideje: 2012. május 28.

A családban az apáknak kiemelten fontos és nehéz mintaadó szerepe van. Ma természetesnek tartják, hogy a férfi az erős és biztonságot adhat, ezen túl igyekszik mindent megtenni családja elismertségének, társadalmi státuszának fenntartásáért -, ami a mai nehéz körülmények között nem egyszerű, ezért különösen nagy figyelmet, elismerést érdemel.

A kiirt pályázatnak három részből kell állni. Az első mellékletben a pályázó adatait és a szülői hozzájárulást kérik a szervezők. A második mellékletben egy felsorolást várnak a pályázó fiataltól, melyben az apa nevének kezdő betűivel kell olyan tulajdonságokat felsorolni a szülővel kapcsolatban, amit a gyermek figyelemreméltónak tart. A harmadik mellékletben egy legalább másfél oldalas fogalmazványt várnak a pályázótól, melyben: A legszebb élményem édesapámmal (nagypapámmal) címen várnak dolgozatot.

A pályázat beérkezési határideje: 2012. 05. 28. (éjfélig).

A megküldött munkákat a zsűri 2012. 06. 15-ig bírálja el.

Az I-III díjazott sportvásárlási utalványban, a további hat nyertes könyvutalvány jutalomban részesül.A pályázattal kapcsolatos részletes tudnivaló és nyomtatvány a www.perspektivaajovoertalapitvany.hu honlapon található.

 

{module Forrás: sff}