Segítsünk, hogy minél többen átérjenek! - Kreatív Kampány PályázatPályázat kiírói és elbírálói: a SunBarat.hu, az MTTE Civil Társaság, és a Magyar Madármentők Alapítvány. Pályázat hírei /eredményei: sunbarat.hu/palyazat. Pályázók köre: magánszemélyek, családok, baráti társaságok.

Nevezési határidő: 2012. június 1.

Pályázat témaköre: Olyan alkotásokat várunk amik az elgázolt sünikre, a balesetek elkerülésének vagy megelőzésének a lehetőségére hívja fel a társadalom figyelmét. Minél kreatívabb, elgondolkoztatóbb, ütősebb és megragadóbb az ötleted mi annál jobban fogjuk értékelni.

A pályázaton való részvétel feltételei: hogy saját készítésű kreatív tervekkel lehet pályázni ez lehet banner, fotó, vers, novella, riport, cikk, videó, animáció, flasmob, ezek kombinációja vagy egyéb figyelemfelkeltő eszköz, akció is.

A beküldött pályázatnak az alábbi információkat kell tartalmazni:
– a pályázó személy(ek) nevét
– a pályázó e-mail címét, (ha nem azonos azzal, ahonnan a pályázat érkezik)
– a pályázó telefonszámát (nem kötelező de érdemes megadni, mert ezen értesítünk ha te nyersz)
– a nevezett alkotást csatolva, amennyiben ez túl nagy file, akkor azt a forrást ahonnan letölthető (csak PC-s formátumban érkező anyagokat tudunk kezelni, ezért ha nem ilyet készítesz kérjük konvertáljad)
Az e-mailnek a tárgya ez legyen: Segítsünk, hogy átérjenek!
A nevezéseket az info@sundiszno.hu címre várjuk!

Díjak:
Az első helyezett részére: 2 felnőtt és 2 gyerek belépőjegy az állatkertbe
A második helyezett részére: 2 felnőtt és 1 gyerek belépőjegy az állatkertbe
A harmadik helyezett részére: 1 felnőtt és 2 gyerek belépőjegy az állatkertbe
A pályázat díjait a kampány fő támogatója a Budapesti Állat és Növénykert ajánlotta fel.

Eredményhirdetés: Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a díjak átadására a 2012. június 9.-én a SünDAY2 rendezvényen fog sor kerülni.

Közzététel: A színvonalas kampányelemeket megjelenítjük a kiíró szervezetek honlapjain, Facebook oldalain és a kampányhoz csatlakozó társ médiumokban is.

 

{module Forrás: sff}