Te mit tudsz tenni a környezetért? - Környezetvédelmi gyerekrajz-pályázatAz Enviroinvest Zrt. környezetvédelmi tanácsadás üzletága környezetvédelmi rajzpályázatot hirdet alsó tagozatos általános iskolások részére. A pályázat témája: „Te mit tudsz tenni a környezetért?”

 

A pályázat beadási határideje: 2012. június 6.

A jelentkező gyerekek rajzban fogalmazhatják meg, mit tudnak tenni környezetük védelme érdekében.

A pályázat olyan alkotni vágyó és kreatív gyerekeknek ad teret, akik készek rá, hogy megmutathassák, ők mit tudnának tenni a környezetük megóvásáért.

A beadott rajzok közül a legjobbaknak ítélteket a Facebook oldalukra is feltöltjük, ahol az oldal látogatói lájkolva választhatják ki a közönségdíjas alkotást. A Facebook oldalunkon további meglepetések is várnak.

A rajzok beadási, beküldési helye: 7632 Pécs, Kertváros u. 2.

A környezetvédelmi gyerekrajz-pályázaton pécsi, 6-10 éves, alsó tagozatos általános tanulók indulhatnak. Egy tanuló csak egy pályamunkát készíthet. A környezetvédelmi rajzok bármilyen kézi technikával készülhetnek, de A4 vagy A3 méretűnek kell lenniük.

A pályaművek hátoldalán nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan, fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, születési idejét, elérhetőségét, és a szülő vagy a gondozó telefonszámát vagy email címét, továbbá a felkészítője (tanára) nevét.

A környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat plakátját letölthetitek oldalunkról.

A pályázatot szakmai zsűri értékeli, amely díjazása:

Fődíj: Egy szuper roller

Helyezettek: környezetvédelmi és természetvédelmi könyvajándékot kapnak (Alexandra Kiadó és Könyváruházak támogatásából)

Közönségdíjas: csoportos belépő (10+2 fő) a Pécsi Állatkertbe vagy az Akvárium-Terráriumba, (lepd meg testvéreidet és barátaidat egy állati programmal)

A legaktívabb és a legkreatívabb alkotói csoport jutalma egy környezetvédelmi különóra az Enviroinvest Zrt. szervezésében és részvételével.

A legjobbnak ítélt rajzokat egyedi oklevéllel és további meglepetésekkel jutalmazzuk.

A környezetvédelmi rajzpályázat céljait (környezetvédelem fontosságát, környezettudatos gondolkodásra való nevelését) az Alexandra Kiadó és Könyváruházak is fontosnak tartotta, ezért a több hasznos, értékes, környezetvédelmi témájú könyvajándékot ajánlott fel a helyezett rajzok alkotóinak.

A 2012. június 6-ig beérkezett pályaműveket a szakmai zsűri értékeli. A zsűri választja ki a legjobb 20 alkotást, amely felkerülnek az Enviroinvest Zrt. honlapjára és Facebook oldalára.

Kapcsolattartó:
Kész Anetta
enviro10@enviroinvest.hu
06-72/551-044

A környezetvédelmi gyerekrajz-pályázat részletes ismertetőjét javasoljuk elolvasni.

 

{module Forrás: sff|none}