Itt a nyár, kitört a szünidő! Általános- és középiskolások, valamint a felsőoktatásban tanulók tízezrei élvezik boldogan a nyár örömeit, nyaralnak vízparton és hegyekben, bel- és külföldön. Bizonyára sokan vannak olyanok, akik az önfeledt pihenés mellett szívesen tanulnának is hasznos, praktikusan hasznosítható ismereteket.

Ez az oka annak, hogy most a szünidejüket töltő diákoknak kínáljuk népszerű kiadványkészítő tanfolyamunkat!

 

Pályázati határidő: 2012. július 30.

A tanfolyami hozzáférésre tehát általános- és középiskolákban, valamint a felsőoktatásban tanulók pályázhatnak. Természetesen szüleik is pályázhatnak gyermekük érdekében.

Lehet persze az ismert szövegszerkesztőkkel is kiadványokat szerkeszteni, de azokkal sohasem lesz olyan szép és jól szerkesztett egy kiadvány, mint egy olyan szoftverrel, amit kifejezetten kiadványok készítésére fejlesztettek. Hogyan illesszük be a szövegeket, képeket, táblázatokat és grafikonokat? Hogyan igazítsuk azokat? Milyen tipográfiai szabályokra figyeljünk? Mi az a kifutó és a vágójel? Milyen minőségű papírra kérjük a nyomtatást, milyen vastagra? Hogyan oldjuk meg a színekre bontást, hiszen a számítógépeken használt színkezelés a nyomdának nem jó? Milyen formátumban adjuk át a tördelt anyagot a nyomdának? Mit válaszoljunk, ha technikai dolgot kérdeznek?

A pályázaton résztvevők megismerhetik a pontos válaszokat a fenti kérdésekre!

Tanfolyamunk minden felmerülő kérdésére megadja a választ! Szabad forrású szoftvert használunk, amely ingyenesen letölthető és használható, mégis teljes értékű. Megtanítjuk a dokumentumban megjelenő szövegek elhelyezésének módját, a szövegek formázását, a tipográfiai szabályokat. A résztvevők megtanulhatják a dokumentumba kerülő képek előkészítésének fogásait, megismerhetik azok beágyazását. A tanfolyam végére a képeken és szövegeken kívül grafikonokat és táblázatokat is el tudnak helyezni a szövegben! Mindezeket úgy, hogy látványos és különleges kiadványok kerülhetnek ki kezeik alól. Megtanulhatják a színkezelést, a nyomdai színekre bontás szabályait, a kiadvány nyomdakész fájlba írásának fogásait.

Tanfolyamunk 12 részből áll. Tizenkétszer egy órás tanfolyamot ajánlunk. Minden egyes fejezetben egy-egy lépéssel előrébb kerül, minden fejezet tartalmaz elméleti és gyakorlati ismereteket. Tizenkét óra alatt megtanulhatja, hogyan készíthet használható kiadványokat. Nem kell elmenni sehová, mindenki otthon, a saját számítógépe előtt tanulhat, akkor, amikor akar. Minden felmerülő kérdésre gyorsan válaszolunk az on-line felületen.

Minden fejezet egy-egy hasznos ismeretcsoportot ad át. Minden egyes lecke akár többször is átvehető, a gyakorlati elemek többször is gyakorolhatók. Az egyes leckék egymásra épülnek, tehát fontos a gyakorlás. A gyakorlati feladatok elvégzéséhez szükséges mellékleteket a honlapról lehet letölteni, mint ahogyan a tanfolyamon használt szoftvereket is. Természetesen a szoftverek telepítéséhez is részletes segítséget nyújtunk.

A tanfolyam során a honlap felületén online segítséget nyújtunk. Aki elakad, felteheti kérdését, amire igyekszünk minél gyorsabb és alaposabb választ adni, de azt reméljük, hogy a tanfolyam hallgatói egymást is segítik majd. Úgy az igazi a tanulás, ha egymást segítik az abban részt vevők.

A tanfolyamról részletes ismertető itt olvasható: www.tabooola.hu/cikk.online_kiadvanyszerkesztes_tanfolyam

Tekintettel arra, hogy itt a nyár, sok fiatalnak sok a szabadideje és a tudásvágya, most az első száz jelentkezőnek szeretnénk különleges ajándékkal is kedveskedni! Nekik a tanfolyamon való részvétel mindössze 2.990 forintba kerül! Az a tanfolyam amelyik egyébként 6.900 forintért érhető el!

A jelentkezéshez az erre szolgáló űrlapra (tabooola.hu/urlap.szunidei_kiadvanyszerkeszto_tanfolyam) kell kattintatni, majd azt értelemszerűen ki kell tölteni. Meg kell adni a nevet, e-mail címet, címet (amelyre a számlát küldhetjük), telefonszámot, az iskola nevét és a diákigazolvány számát. Aki azt a választ kapja, hogy Ön az első száz jelentkező egyike, akkor csak 2.990 forintba (egyébként 6.900 forintba) kerül a tanfolyam, tehát leckénként 249 forintba. Annyi ezután a nyertes pályázó dolga, hogy a részvételi díjat átutalja a jelentkezésre kapott válaszban megadott bankszámlaszámra. Az összeg megérkezését e-mailben visszaigazoljuk, kiállítjuk és elküldjük a számlát, elkészítjük hozzáférést a honlapon.

Pályázati határidő: 2012. július 30.

Amennyiben kérdése van, azt kapcsolattartó űrlapunkon (tabooola.hu/contact) keresztül küldhetik el hozzánk. Minden kérdésre néhány órán belül válaszolunk.

TaboooLa tudástár
www.tabooola.hu

 

{module Forrás: sff}