Gazdi-állat ki mit tudA kutyád, macskád, görényed vagy egyéb házi állatod ügyesebb az átlagnál? Sokat foglalkozol vele, és így olyasmiket tud, hogy tátva marad a szánk? Fantasztikus trükköket és különféle szórakoztató mutatványokat tudtok együtt bemutatni?

Ha szeretnéd megmutatni, milyen ügyes a kisállatod, akkor ott a helyed az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület által szervezet Ki mit tud?-on 2012. szeptember 29-én a Pestújhelyi Közösségi Házban (Budapest, 15. ker. Szűcs István utca 45.)!

 

Az előjelentkezés határideje: 2012. szeptember 24.

A Ki mit tud?-ra az Állatok Világnapja alkalmából szervezett rendezvényünkön kerül sor.

 

Mivel a produkció felkészülést igényel – részetekről és részünkről egyaránt –, előjelentkezést kérnénk a produkció témájának, időtartamának, a gazdi-állat páros nevének és e-mail címének a megadásával. Jelentkezéseddel egyidejűleg, kérjük, add meg, milyen technikai igényed van (pendrive, dvd, kivetítő, talaj, terület, stb.). Műfaji megkötés nincs, mindössze annyit kérünk: a produkció mindkettőtöknek öröm legyen!

Fontos az előjelentkezés a rendezvény időbeosztása szempontjából is, így, ha nem biztosítod a helyedet, lehet, hogy lemaradsz!

Az előjelentkezés határideje: 2012. szeptember 24.

A nevezési díj bemutatónként 300,- Ft, melyet majd a helyszínen az Info sátorban lehet befizetni.

Kíváncsian várjuk a produkciókat!

Az első három helyezettet és a közönség kedvencét díjazzuk.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet és esetleges kérdéseidet a allatesember.ave@gmail.com címen.

 

{module Forrás: sff}