A Testben lÉlek Programon belül Az ősz világa! kreatív családi pályázatot hirdet a Lehetőségek Háza Közösség és a Lelkes Tornastúdió.

 

Határidő: 2012. november 15.

Pályázat témája:

A pályázó családok olyan, a gyermekek által készített kreatív alkotásokkal indulhatnak, amelyekhez többnyire a család által gyűjtött „alapanyagokat”, természeti kincseket használtak fel, és amely pályamunkák kifejezik az ősz hangulatát, és a lehetőségeket, az őszi élményeket, amelyekkel a család szívesen él, és amelyekben szertelen örömét leli. A pályázat célja, hogy felhívjuk a figyelmet az ősz nyújtotta remek kalandokra, és egyben ösztönözzük a családokat az őszi kirándulásokra és a szunnyadó kreativitásuk felébresztésére.

Pályázati feltételek:

 

A Pályázaton részt vehet minden 6-14 éves gyermek és családja egy alkotással. A Pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni. A Pályázó adatait harmadik félnek nem adjuk át.

A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó család elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket és regisztrálja magát a www.lehetosegekhaza.hu weboldalon. A regisztrációs lap kitöltésével és az elkészült pályamunkát bemutató kép feltöltésével a Pályázó család automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.

Technikai feltételek:

undefinedA kézműves pályamunkák elkészítéséhez fel lehet használni bármilyen, a természetben található anyagot (pl.: botok, termések, falevelek, virágok, kövek. stb.). Továbbá megengedett, hogy ha szeretnék, akkor a természeti kincseket anyagokkal, rajzokkal stb. montázsolják a Pályázók. A pályamunkáról készülő kép, amelyet be kell küldeni a zsűrinek, felbontása legalább 2 MP, JPG formátumú legyen.

A pályázaton való részvétel módja:

A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó család elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket és regisztrálja magát ezen a linken 2012. szeptember 25. november 15. között. A regisztráció során lehet a pályamunkáról a képet és a hozzá tartozó rövid leírást feltölteni, illetve beküldeni.

Leírás:

A Pályázók pályamunkájuknak adnak egy címet és egy rövid, (szóköz nélkül számított) maximum 1 000 karakteres leírást csatolnak hozzá, amelyet szintén a regisztráció során kell feltölteni. A leírás elmagyarázza, hogyan szimbolizálja az alkotás az ősz világát és a családi programot, amelyet megjelenít! A leírásokat az MMM Magazin Testben lÉlek rovatának cikksorozatában való felhasználása céljából kérjük.

A pályaművek elbírálása és díjazás:

Szeretnénk, ha a pályamunkákat minél többen láthatnák és élvezhetnék. Így a zsűri három díjazottja mellett lesz 1 közönségdíjas alkotás is, amely díjat a Facebook használók ítélhetik oda a gyereknek illetve családjának. Így a döntést decemberben a közönség és egy zsűri hozza majd meg. A pályaművek zsűrizését Balla Margit grafikus művész, az MMM Magazin, a Lelkes Tornastúdió és az Esélyek és Lehetőségek Kft. munkatársaiból álló zsűri végzi, a döntés ellen fellebbezni nem lehet.

Díjak:

Első helyezett család: a Fővárosi Állatkertbe nyer egy Gyermek + kísérő egyéves bérletet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
Második helyezett család: a Fővárosi Állatkertbe nyer egy családi belépőjegyet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
Harmadik helyezett: a Budakeszi Vadasparkba nyer egy családi belépőjegyet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
A közönségdíjas család: a Fővárosi Állatkertbe nyer egy családi belépőjegyet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.

A Pályázat kiírói 2012. december 8-án vendégül látják a Mikulást, aki az nap részt vesz a Testben lÉlek kiránduláson, ahol átadja a családoknak a nyereményeket. A kirándulás a Budai Hegyekben lesz.

Szavazás menete és a nyeremények:

Szavazatokat 2012. november 17. és december 6. éjfél között a Facebook oldalunkon lehet leadni, a képek lájkolásával, azaz a képek alatt található “Tetszik”/”Like” gomb megnyomásával.

A pályamunkák elérhetőek és a szavazatok leadhatók 2012. november 17-től a www.facebook.com/TestbenlElek képgalériájában.

A szavazók között kisorsolunk 2 db tornabérletet (5+1 alkalmas) a Lelkes Tornastúdióba, 2 db kineziológiai érzelmi stresszoldást (a harmónia jegyében) és 2 db egyéves előfizetést az MMM Magazinra.

Egy szavazó egyszerre több képre is szavazhat, azonban szavazatainak számától függetlenül, minden érvényesen szavazó csak egyszer vesz részt a sorsoláson.

A Pályázat támogatói:

Médiatámogatónk: MMM Magazin
A Magazin azzal a céllal született 2010-ben, hogy a mai bulvárral telített piacon, a „laikus” fogyasztók igényes cikkek sora által, elérhető áron tájékozódhassanak termékekről, szolgáltatásokról, érdekes, aktuális kérdésekről, azaz legfőbb célja, hogy szórakoztasson, ismereteket közöljön. Teszi mindezt tárgyilagos, de szórakoztató formában, azaz Mindenről Mindenkinek Másképp. www.mmmonline.hu

Online Támogatónk: Pixelhuszár Keresőoptimalizált honlapok készítője.
A Pixelhuszár kis- és középvállalkozások számára készít olyan igényes, profi, könnyen kezelhető és hatékony honlapokat, amelyek valóban profitot termelnek a honlaptulajdonosok számára. Az elmúlt évtizedben több, mint 150 weboldal gördült ki a Pixelhuszár műhelyéből. 4800 órán át rajzolták a honlapterveket vagy programozták weboldalakat. Évente, több mint 2 millió ember látogatja meg azokat az oldalakat, amelyeket ők készítettek: www.pixelhuszar.hu

Jogok és kötelezettségek:

A Pályázó család a pályamunkáról készült kép beküldésével automatikusan elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a Pályázatot kiírók (Lelkes Judit Tornastúdió és a Lehetőségek Háza Közösség, amelyet az Esélyek és Lehetőségek Kft. képvisel jogilag) a Pályázattal, illetve a Testben lÉlek Programmal kapcsolatos publikációkban a pályamunkáról készült képeket térítésmentesen használják, akár a Pályázat zárása után is. Továbbá a Pályázatot kiíró Felek fenntartják maguknak a jogot, hogy a Pályázatra beküldött fotókat saját kiadványaikban, illetve a honlapjaikon külön díjazás nélkül felhasználják.

A Pályázó tudomásul veszi, hogy a pályamunkájával, illetve az arról készült és beadott kép elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót (illetve szülőjét/gondviselőjét/hivatalos képviselőjét) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A Pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a Zsűri tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, akkor a Pályázat kiíróinak joguk van a kérdéses pályamunka azonnali kizárására. Mivel a Pályázó kiskorú, így a szülőnek/gondviselőnek nyilatkoznia kell, hogy hozzájárul kiskorú gyermeke nevezéséhez, és elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket. A nyilatkozatot itt lehet letölteni, és az Esélyek és Lehetőségek Kft. címére (1113 Budapest, Nagyszőlős utca 21.) 2012. december 1-ig kell postán megküldeni! A nyilatkozatnak a határidőig való be nem érkezése, sajnos a kiskorú Pályázónak és családjának a Pályázatból való kizárását vonja maga után.

A Pályázó a regisztrációval hozzájárul személyes adatai rögzítéséhez, nevének és a képek címének a pályázattal kapcsolatos nyilvánosságra hozatalához.

A Zsűri tagjai, hozzátartozóik, a Lelkes Tornastúdió, az Esélyek és Lehetőségek Kft., az Altri Valori Lapkiadó Kft. és a Pixelhuszár alkalmazottai, valamint hozzátartozóik nem nyújthatnak be pályázatot és nem szavazhatnak a pályamunkákra.

A Pályázat a Lelkes Tornastúdió és az Esélyek és Lehetőségek Kft. (Felek) közös projektje. A Felek által megkötött együttműködési szerződés alapján az esemény lebonyolítója az Esélyek és Lehetőségek Kft.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a palyazat@lehetosegekhaza.hu e-mail címre lehet nekünk elküldeni!

Élményekben gazdag kirándulásokat és örömteli kreatív alkotást kívánunk a családoknak!

 

{module Forrás: sff}