Tűzoltók élete, rajzpályázatA Szomjoltóság Tűzoltók élete címmel óvodás- és iskoláskorú gyerekek részére – bármilyen tűzoltós témában – rajzpályázatot hirdet saját készítésű alkotások beküldésére.

 

A pályázat beküldési határideje: 2012. november 25.

Milyennek látod a tűzoltók életét? Rajzold le, hogyan száguldanak sebesen a szirénázó tűzoltóautók egy tűzesethez vagy fesd meg, hogy szerinted mik azok az eszközök és felszerelések, amik segítik a tűzoltók munkáját! Bármilyen tűzoltós témában várjuk az alkotásaitokat.

Korcsoportok:
3-6 éves

7-10 éves
11-14 éves
15-18 éves

Technika: Az alkotások bármilyen technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték, akril festék, akvarellfesték, kollázs illetve vegyes technika).

Méret: A/4-es rajz- vagy kartonpapír

Elektronikus úton történő beküldés: Az alkotásokat digitális formában szkennelve, a szomjoltosag@gmail.com e-mail címre kérjük küldeni a kitöltött pályázati adatlappal együtt, melyet a www.szomjoltosag.hu oldalról lehet letölteni. A pályamű és a pályázati adatlap fájlneve a pályázó neve, az e-mail tárgya pedig „Tűzoltók élete” legyen.
Postai úton történő beküldés: Az alkotásokat A/4-es borítékban a kinyomtatott – digitálisan vagy kézzel olvashatóan kitöltött – pályázati adatlappal együtt (melyet a www.szomjoltosag.hu oldalról lehet letölteni) a következő címre kérjük küldeni: Gáspár Zsanett, 1214 Budapest, Szent László út 90.

A pályázat beküldési határideje: 2012. november 25.
A pályázat elbírálásának határideje: 2012. november 30.

Értékelés, díjazás, értesítés:
A beérkezett alkotásokat a Szomjoltóság csapata értékeli, ill. tiszteletbeli tűzoltók is helyet kapnak a zsűriben.
1. helyezett díja: Tűzoltó póló hímzett névtáblával + fényképes A/4-es mágneses puzzle és bögre, amiken a nyertes pályamű szerepel + Szomjoltóság által kiállított Oklevél
2. helyezett díja: fényképes A/4-es puzzle és bögre, amiken a nyertes pályamű szerepel + Szomjoltóság által kiállított Oklevél
3. helyezett díja: fényképes bögre, amin a nyertes pályamű szerepel + Szomjoltóság által kiállított Oklevél
(Az egyes korcsoportokat külön értékeljük és díjazzuk.)
A nyertes pályázókat e-mail-ben értesítjük, nyereményüket pedig postán kapják meg.
Az alkotásokat az elbírálást követően közzétesszük honlapunkon és Facebook oldalunkon.

Gáspár Zsanett:
06-70/434-3822
gaspar.zsanett@gmail.com
www.szomjoltosag.hu
www.facebook.com/szomjoltosag

 

{module Forrás: sff}