Kedves fiatalok, ugye szeretitek az almát? Ha igen, akkor egyétek rendszeresen és fotózzátok is le, majd töltsétek fel a fotópályázatunkra! Hívjátok ismerőseiteket barátaitokat, hogy szavazzanak a te képedre és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét. Ha te képed kapja a legtöbb szavazatot, akkor el is viheted a fődíjat egy  fantasztikus ipod-ot. Kiíró: CzinaAlma

 

 

Sikeres fotózást kívánunk!!!

 

TÖLTSD fel te is a kedvenc képed!

(A kép mérete ne legyen nagyobb 1MB-nál!)

 

A JÁTÉKRA csak facebook fiókkal rendelkező olvasóink nevezhetnek.

Ha nincs Facebook fiókod itt tudsz regisztrálni!

 

KÉPET FELTÖLTENI, VAGY SZAVAZNI ITT TUDSZ!

 

Nyereményben az első 3 helyezett részesül!

 

1. hely:  Ipod Shuffle

 

2. hely: 2 Gb-os mp3 lejátszó

 

3. hely: 4 Gb -os Pendrive

 

A nyertesek névsorát itt tesszük közzé a fotópályázat végeztével.

 

A pályázat 2013. Március 20. tart. Az első 3 legtöbb szavazatot kapott kép tulajdonosai értékes nyereményben részesülnek.

 

Eredményhirdetés:
2013. Március 23.

 

Pályázati feltételek:

1. A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával. A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.

2. A pályázó hozzájárul, hogy a beküldött pályaműveket a pályázat kiírói ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatják a pályázat népszerűsítéséhez.

3. A pályázónak a szerkesztőség esetleges kérésére az eredeti file-t be kell tudnia mutatnia.

4. A pályázó tudomásul veszi, hogy amennyiben a szerkesztőség tudomására kerül bármilyen szabálytalanság elkövetése, elfogadja az azonnali kizárás jogát.

5. Ha egy-egy pályaműre irreális mértékben, ugyanarról az IP címről nagy mennyiségű szavazat érkezik, a szerkesztőség indoklás nélkül kizárhatja az érintett nevezőt a játékból.

 

czinaalma.hu