Bár diák vagy és még nem rendelkezel adód 1%-ával, mégis van arra mód, hogy már most segíts rászoruló embertársaidon. Nemes célú kampányunk népszerűsítésével, sőt saját közreműködéseddel te is segíthetsz rászoruló embereken, de még a saját iskoládnak nyújtott támogatást is elősegítheted.

 

Határidő: 2013. április 10.

A Magyarországi Evangélikus Egyház által meghirdetett „Tedd teljessé a mosolyt!” című 1%-os kampány Facebook oldalán, a www.facebook.com/teljesmosoly oldalon február elsején tettük közzé azt a videofilmet, amelynek szereplőinek arca hol szomorú, hol mosolyog már. Internetes bannereinken, szórólapjainkon és óriásplakátjainkon is ezek a félig mosolygó arcok láthatóak.

Most rajtad a sor! Rajzolj egy olyan arcot, amelyik félig mosolyog és félig szomorú. Az arc lehet bárkié, anyukádé, apukádé, kedvenc mesefigurádé vagy egy barátodé, esetleg épp a sajátod.

A rajzokat 2013. április 10-ig kellene elküldeni az alábbi címre:

Magyarországi Evangélikus Egyház Országos Irodája, Nevelési és Oktatási Osztály, Varga Márta részére, 1085-Budapest, Üllői út 24.
Jelige: teljesmosoly-rajz

Kreatív csapatunk értékeli pályaműveiteket és az első 5 legjobb rajz felkerülne a www.facebook.com/teljesmosoly oldalra.

A legeslegjobbnak ítélt alkotást pedig tízezer forint értékű, a Luther Kiadónál levásárolható könyvutalvánnyal díjazzuk!

 

{module Forrás: sff}