„Nagyon nagynak, némelyek számára egyenesen irreálisnak tűnhet az az elképzelés, hogy a bolygó részben az övék is, illetve hogy tudnak segíteni, és kell is segíteniük gondját viselni. Pedig manapság, ami a világ másik felén történik, még akkor is, ha olyan nagyon távol, kihathat a saját otthonodban történő dolgokra…

 

A bolygóról való gondoskodás saját házunk táján kezdődik. Kiterjed arra a területre, amelyen áthaladunk, miközben iskolába vagy munkába megyünk. Magába foglalja az olyan helyeket is, ahová kirándulni vagy üdülni megyünk. A talajt és a vízkészletet beszennyező szemét, a könnyen tüzet fogó, elszáradt bozót mind-mind olyan dolgok, amelyekhez nem szükséges hozzájárulnunk, és amelyek ellen az egyébként tétlen pillanatokban tehetünk valamit. Egy fa elültetése elég kis dolognak tűnhet, de ez már valami.”

részlet L. Ron Hubbard Az út a boldogsághoz című művének

Óvd és tedd jobbá a környezeted! fejezetéből

Rajzold le, Te miként tudnád megvalósítani azt az életedben, hogy „Óvd és tedd jobbá a környezeted!”

A rajzpályázatra bármely technikával készített rajz, festmény, ragasztott kép, batikolás, montázs, vegyes technika, stb. küldhető.

Tegyél valamit a környezetedért!

Ha szeretnél valami jót is tenni a környezetedért, valamit, amitől szebb, rendezettebb, kellemesebb, jobb lesz, akkor a Különdíj kategóriában indulhatsz, ahol a legjobb pályamunkákat különdíjjal jutalmazzuk. Ebben az esetben természetesen tanári, nevelői, vagy szülői segítséget is igénybe vehetsz a kitalált feladat jellegétől függően. Ebben az esetben fényképekkel vagy videóval megörökített, CD lemezre kiírt, vagy e-mailben elküldött pályázati anyagot várunk.

Fontos!

Ne egy korábbi rajzot, vagy tevékenységet küldjél be nekünk, hanem találj ki valami újat és most rajzold le, vagy most lássál hozzá a környezeted szépítésnek!

Díjak

Minden kategória első három helyezettjét értékes ajándékokkal jutalmazzuk és további különdíjak is kiosztásra kerülnek majd. A korosztályokat figyelembe véve külön kategóriánként díjazzuk az óvodai, álalános iskolai és középiskolai és egyéni pályamunkákat.

Az elkészült pálymunkákat a következő elérhetőségekre várjuk 2014. október 17-ig:

Út a boldogsághoz Közhasznú Non-profit Kft.

1165 Budapest, Rezgőfű u. 1. 2/4.

palyazat@azutaboldogsaghoz.hu

Eredményhirdetés 2014. október 21. a Földünkért Világnapján.

Kérjük a rajzok, fotók hátulján vagy a CD-lemez borítóján jól olvashatóan tüntessétek fel óvodai, iskolai, nevelőotthoni pályázók esetén

  • 1. az alkotás címét,
  • 2. az intézmény nevét, osztályt, vagy korosztályt
  • 3. az intézmény címét, telefonszámát, felkészítő pedagógus nevét.

Egyéni pályázó esetén

  • 1. az alkotás címét,
  • 2. a neved, születési évedet,
  • 3. a pontos postai címed, telefonszámod vagy a szülőd telefonszámát.

Ha bármi kérdés merülne fel a pályázattal kapcsolatban, tegye fel bátran kérdését a következő e-mail címen: palyazat@azutaboldogsaghoz.hu, vagy telefonon, a 06 70 7761917 számon.

Kellemes időtöltést kívánunk és sok sikert a pályázathoz! 🙂

Forrás: azutaboldogsaghoz.hu