A www.digitello.eu oldalon található mesék alapján (Pálnagy László: Digitelló Holli-Bolliában és Pálnagy László: Digitelló Hómolypumpiában) várunk számítógépes technikával készült mesejeleneteket.

Digitelló Club 

A rajzokat bármelyik rajzoló programmal készíthetitek. A fájlméret 2 Mb alatti legyen. A két online mesében (ill. az oldalról letölthető pdf formátumú mesekönyvekben) lévő illusztrációk másolatai vagy azok átdolgozásai nem vesznek részt a pályázatban. Természetesen a részbeni hasonlóság már nem kizáró ok. Kézi rajzokat is elfogadunk beszkennelve, vagy más módon digitalizálva. Ezek ne legyenek nagyobbak A/4 méretnél.

Beküldés kizárólag online úton: rajzpalyazat@digitello.eu rajzpalyazat@digitello.euEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a Javascript bekapcsolása szükséges

Az e-mail feltétlenül tartalmazza a mese címét, a neved és a korod. A tárgy sorban szerepeljen az, hogy „Digitelló gyermekrajz pályázat”. Ne felejtsd mellékletben csatolni az alkotásodat!

Korhatár: 7-14 év

A beküldött rajzok megjelennek a Digitelló Online galériájában, ahol a látogatók szavazatai alapján fogunk dönteni.

1. díj 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány
2. díj 15.000 Ft értékű vásárlási utalvány
3. díj 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány

Beküldési határidő: 2008. augusztus 30. Eredményhirdetés: 2008. szeptember 30.

Forrás: tender.sff.hu