A pályázat nevezési határideje 2008. július 31.

Az Epson a képalkotás területén töltött 40. évfordulója alkalmából az összes európai fotós számára versenyt hirdet, a feladat a vállalat születésnapi képeslapját díszítő fotó elkészítése.

A jelentkezők egy tetszőleges képpel – azaz fotóval, fotómontázzsal vagy akár illusztrációval – pályázhatnak, amely hűen tükrözi a verseny témáját: “ünnepelje velünk 40 év innovációját!” Itt a lehetőség minden profi és amatőr fotósnak, arculattervezőnek és illusztrátornak, hogy megmutassa tehetségét és a vállalattal ünnepelje az elmúlt 40 év leginnovatívabb termékeit.

Az elismert európai fotósokból álló zsűri választja ki a legjobb 40 képet, amelyek szeptemberben, a kölni Photokina kiállításon kerülnek bemutatásra. A pályázat fődíja egy 5000 euró, azaz mintegy 1,2 millió forint összértékű utazás (az utazás részleteit, azaz az útvonalat és a célpontokat is a győztes határozhatja meg). A második helyezett 1000, a harmadik pedig 500 euró értékű Epson termékekkel vigasztalódhat. Mindhárom díjazott Digigraphie tanúsítvánnyal ellátva viheti haza saját képét.

A pályázat nevezési határideje 2008. július 31. A digitális formátumban a honlapra feltöltött fotók felbontásának el kell érnie a 360 dpi-t, míg a maximum 15×21,5 cm-es papírképeket az Epson angliai irodájába kell elküldeni: London WC2A 1WA, postafiók 49793.

Az eddig beérkezett pályamunkák között történeti montázsok, vizuális hasonlatok és a 40-es szám kreatív megjelenési formái szerepelnek. A jelentkezési lap, az eddig nevezettek képei és további információ a www.epson-europe.com/40 honlapon találhatók.

Forrás: tender.sff.hu