Különleges tábor kreatív fiataloknak – nyeremény mindenkinek Az Eger közelében található Tardosi Ifjúsági és Sporttábor ingyenes szállást biztosít a Krefiti.Hu fiatal alkotóinak! A táborban mindenki kiélheti művészi hajlamait – festheti a tábor falait, megjelenítheti művészi alkotásait, mindeközben egy gyönyörű helyen pihenhet, sportolhat, szórakozhat.

 

Olyan csoportok, osztályok jelentkezését várjuk, akik szívesen eltöltenének néhány kreatív napot barátaikkal, osztálytársaikkal, tanáraikkal, családjukkal.

 

A tábor az alábbi időpontokban tudja fogadni a jelentkezőket:

május 16-19., 23-26., június 27-30., július 11-13., augusztus 22-24.

 

Bővebb információ és egyeztetés:

Liptai Eszter

marketing vezetőnél

Park-Klub

Tel: +36 36/522-290, 30/364-2427

Fax: +36 36/413-114

 

Az Egertől 16 km-re található 110 férőhelyes ifjúsági és sporttábor kiválóan alkalmas iskolai-, gyermek-, ifjúsági- és sporttáborok helyszínéül. Edzőtáborozók számára jól felszerelt tornacsarnok, bitumenes és füves sportpályák állnak rendelkezésre. A szálláshely környezete látnivalókban gazdag, kiváló kirándulási lehetőséget nyújt a Bükki Nemzeti Park. A Bükk-hegység tömbjének változatos karsztjelenségei, barlangjai, szurdokvölgyei és kiemelkedő sziklabércei, valamint növény- és állatvilágának ritkaságai évről-évre látogatók százezreit vonzzák. Hazánk első hegyvidéki nemzeti parkja 1977-ben alakult, jelenleg 43 254 ha védett területet foglal magába.

Erdei iskolai program keretében mód nyílik a vízi világ megfigyelésére (a tábor előtt folyik el az Eger-patak), a madárvilág felfedezésére (változatos, gazdag fajösszetétel), továbbá rövidebb-hosszabb túrák lebonyolítására az Országos Kéktúravonal mentén.

A szórakozást kulturális programok, nyári szaktáborok, tréningek, családi rendezvények, kirándulások, túrák, erdei iskola és edzőtáborozás biztosítja, valamint előzetes egyeztetés alapján kerékpár és lovas túrázás, íjászat.

A táborban melegkonyha működik. Teljes ellátás is igényelhető. A különleges étkezési igényeket előre jelezni kell, de lehetőség van grillezésre, szabadtűzi főzésre, sátorozásra.

Megközelítés, elhelyezés: A tábor megközelítése közúton vagy vasúton is lehetséges. Elhelyezés két kőépületben (25 és 55 fő részére), 2-6 ágyas szobákban, központi zuhanyzó blokkokkal.

 

Tardosi Ifjúsági és Sporttábor – Szabadidő Centrum

3323, Szarvaskő, Külterület

Tel: +36-30/364-2427, Fax: +36-36/413-114

e-mail: info@park-klub.hu

web: www.tardosisporttabor.hu

 

Kirándulni hívunk mindenkit! A nagyszülőket, a szülőket, a gyermekeket, az unokákat, együtt az egész családot! Egy több évre szóló meghívást nyújtunk át, ami a TERMÉSZETBE hív! Az oxigénben gazdag és az évszakokkal együtt változó természet rugalmas talajával a legtökéletesebb sportlétesítmény a testedzést végzőknek, a túrázóknak. Egy-egy családi kirándulás közös élmény. A hegycsúcs meghódítása, a középkori várrom megtekintése együtt a családdal sokkal maradandóbb emlék, nem szólva a túra során elhangzó beszélgetésekről, amelyekre a rohanós hétköznapokon alig jut idő!

 

További képek!