OTP JuniorAz érettségi letudva. Gimnázium kipipálva. Tudásanyag elfelejtve. Most kezdődik csak az igazán izgalmas rész: a felsőoktatás világa, ahol kedvedre lóghatsz, szórakozhatsz, bulizhatsz, és még tanulhatsz is (a legtöbben csak csocsó trükköket, de az is valami). Dőlj hátra és élvezd!

Ha kiválasztottad a sulit, átmentél a felvételin és kerestél magadnak egy szorgalmas csoporttársat, akinek a jegyzeteit lefénymásolhatod, nincs semmi az egyetemek és főiskolák világában, amivel ne tudnál szembenézni.

De mielőtt a következő szintre lépsz és elkezdődik az igazi buli, még néhány feladat hátra van. Sok mindent el kell intézned – szükséged lesz például egy bankszámlára. A neten pár kattintással igényelhetsz OTP Junior bankszámlát és bankkártyát is. Sőt, ha most kattintasz, egy mozijegyet is kapsz tőlünk ajándékba, hogy jókedvűen kezdd az egyetemi életet.

Online számla és kártyaigényléshez ugorj be a www.otpjunior.hu oldalra.

Tippek

  • Ha 2011. május 16. és október 2. között nyitsz OTP Junior számlát, egy mozijeggyel ajándékozunk meg.
  • Akkor sincs gond, ha nincs lehetőséged feltöltőkártyát vásárolni a mobilodhoz, ugyanis bankkártyáddal az OTP ATM-jein keresztül az ország több mint 2000 pontján éjjel-nappal feltöltheted mobilod egyenlegét.
  • Külföldön is használd nyugodtan OTP bankkártyádat, mert sokkal kifizetődőbb: a vásárlás díjmentes, és nem kell tartanod attól, hogy elhagyod, esetleg ellopják a készpénzedet.
  • Hasznos lehet, ha sms üzenetet kérsz a mobilodra bankkártyád használatáról, vagy a számlád forgalmáról. Így mindig nyomon tudod követni, hogy mennyit költöttél és mennyi pénzed van még.
  • Interneten keresztül vásárolni jegyet kedvenc előadód koncertjére sokkal kényelmesebb, mint a tűző napon sorban állni a fesztivál pénztároknál. OTP Junior kártyáddal pedig ezt is simán megteheted!

 

Az akció időtartalma: 2011. május 16. – október 2.

 

Online számla és kártyaigényléshez ugorj be a www.otpjunior.hu oldalra.