Windows7-Office 2007 kampány – Irány Redmond!Bizonyára Ön is értesült róla, hogy a Magyar Kormány Miniszterelnöki Hivatala megújította a Tisztaszoftver programot, és így intézményének valamennyi számítógépe továbbra is jogtisztán használhatja a legfrissebb Microsoft Windows operációs rendszert és Office irodai alkalmazáscsomagot. (A program részleteiről a www.tisztaszoftver.hu weboldalon tájékozódhat.)

A fentiek lehetővé teszik, hogy haladva a korral az eddigi legfejlettebb Windows operációs rendszert, a Windows 7-et telepítsék számítógépeikre, melytől egyszerűbb, biztonságosabb és szórakoztatóbb lesz az oktatás. Emellett a mindennapi munkát támogató Office 2007 irodai programcsomagot is a felhasználók rendelkezésére bocsájthatja, amellyel hatékonyabban tudják elvégezni számítógépes feladataikat, biztonságosabban tudnak együttműködni egymással és másokkal, valamint minden eddiginél látványosabb dokumentumokat készíthetnek el. A bevezetés támogatására a Microsoft Magyarország egy kampányt és egy nyereményjátékot indít.

A kampány – Windows 7-et futtatunk! És Ti?

Windows7-Office 2007 kampány – Irány Redmond!Gondolkodik a bevezetésen, mert kedvező tapasztalatokat hallott, de szüksége van egy kis támogatásra és bíztatásra? A mellékelt Telepítési Útmutató lépésről lépésre vezeti végig a frissítésen, a Microsoft Hotline szakemberei pedig készen állnak arra, hogy díjmentes telefonos segítséget nyújtsanak.
Valamennyi iskola, aki az intézmény számítógépeinek legalább 50%-át, de legalább 10 darabot szeptember 19-ig Windows 7-re, Internet Explorer 8-ra és Office 2007-re frissíti, vagy már korábban frissítette, egy sorsoláson vesz részt, ahol 5 iskola sportmez garnitúrát nyerhet iskolai csapata számára. (A sportmez magába foglal maximum 20 db Microsoft logóval és az iskola nevével ellátott pólót és rövidnadrágot.) A számítógépekről és a rendszergazdákról vagy az informatikatanárokról készült fénykép pedig felkerül a dicsőségfalra, a Microsoft Magyarország portálján.

A játék – Augusztusban Redmondba!

Windows7-Office 2007 kampány – Irány Redmond!Hozza előre a telepítést, és nyerjen tanulmányutat a Microsoft redmondi központjába, az Egyesült Államokba!
Azok között, akik 2010. június 30-ig az intézmény számítógépeinek legalább 50%-át, de legalább 10 PC-t Windows 7-re, Internet Explorer 8-ra és Office 2007-re frissítik, vagy már korábban frissítették 3 db redmondi tanulmányutat sorsolunk ki. (A játékban a 3 db 1 személyes tanulmányutat sorsolunk ki, melyre a nyertes iskola 1-1 tanára vagy rendszergazdája jogosult. Minden egyes telepített gép önálló eséllyel vesz részt a sorsoláson, így minél több gépet frissít, annál nagyobb az esély a nyereményre. Az út 2010 augusztusában kerül megszervezésre.)
A kampányban és a játékban való részvételhez regisztráció szükséges az alábbi oldalon.
Forrás: iot.hu