1 HÓNAP ALATT FORMÁBA HOZUNK, EGY-KÉT RUHA MÉRET CSÖKKENÉS ELÉRHETŐ MÁR 20 ALKALMAS KEZELÉSSEL

  • Zsírégetés
  • Bőrfeszesítés
  • Méregtelenítés
  • Nyirokkeringés fokozása
  • Narancsbőr eltüntetése
  • 4. Perctől zsírt éget

Tény: a zsír mindig onnan bomlik le először, ahol a legkönnyebben elérhető, és sajnos nem onnan, ahova a legtöbb rakódott le. Mindannyiunknak ismerős jelenség, hogy előbb fogyunk bárhonnan, mint a popsiból, combokból… Ahol makacs a zsírlerakódás, sokkal rosszabb a vérkeringés is a szövetekben. (Ezt egyszerűen ellenőrizhetjük is, egy harminc perces edzést követően meg kell nézni, mennyire hűvös a bőrünk. Minél hűvösebb, annál rosszabb a keringés.)


A hypoxi célja a problémás területek vérkeringését javítani, ennek érdekében összeköti a természetgyógyászatból jól ismert köpölyözés alapelvét egy zsírégető edzéssel.

 A kezelés alatt egy derékig érő, kapszulaszerű gépben ülünk, amelyben egy bicikli van beépítve. 30-40 percet kell tekerni közepes intenzitással, közben érezzük, ahogy a nyomás a kapszulában hol csökken, hol nő. Az érzés olyan, mint egy jóleső nyirokmasszázsnál. A zárt térben történő vákuumos kezelés során a vákuum szívóhatása serkenti a vér- és nyirokkeringést a combok, a fenék, a csípő és a has területén. Ez a fokozott keringés hozzájárul a zsírsejtekben raktározott zsírok és salakanyagok lebontásához és ürüléséhez, még a narancsbőrre hajlamosabb alkatúak esetében is. A méreganyagok kiválasztásán kívül a vákuum hozzájárul a kötőszöveti rostok regenerálódásához, feszesítéséhez is, így a bőr összességében rugalmasabbá, simábbá válik.

 A hypoxi tréner több mint 15 éves Magyarországi múltjára visszatekintve több ezer hölgynek sikerült megszabadulnia a makacsul lerakódott zsírpárnáktól, valamint a narancsbőrtől.

 Többen is beszámoltak az egészségi állapotukban bekövetkezett számtalan pozitív változásról. Az alakformálás mellett a kezelés segített a meddőség kezelésében (nőtt a teherbe esések száma), izületi fájdalmak, alvászavarok, menstruációs problémák kezelésében.

 Tulajdonképpen ezek a betegségek a rossz anyagcserére és vérellátottságra vezethető vissza, amire a Hypoxi gép vákuumtechnológiája és beépített programjai nyújtanak segítséget, természetesen nem csak a hölgyeknek.

 FONTOS!

  • A hypoxi kezelések előtt és után két órával, kérjük a dohányzás mellőzését.
  • Hypoxizás előtt két órával fogyasszunk könnyen felszívódó szénhidrátokat, hypoxizás után a nap folyamán csak fehérje típusú táplálkozás lehetséges, kiegészítve alacsony szénhidrát tartalmú zöldségekkel.
  • Napi ajánlott cukormentes folyadékbevitel 2,5 – 3 liter.
  • Hypoxizás előtt és után 8 órával fizikálisan megterhelő tevékenység pl. Sport, masszázs, nem végezhető, mert a hypoxizáskor a szervezetben elindított változások leállnak.

 Öltözet a kezelés alatt: bő pamut poló, a tekeréshez edzőcipő vagy papucs.

 Ajánlott kezelés: heti 3×30-35 perc. Korhatár nélkül, férfiak és nők is végezhetik.