A Magyar Turizmus Zrt. egész évben, így az Utazás 2008 Kiállításon is a Vizek Éve tematikus kampányra hívja fel a figyelmet, amelynek keretén belül télen, tavasszal és ősszel az egészségturisztikai kínálat népszerűsítésére, nyáron pedig a Magyarország élővizei által kínált lehetőségek népszerűsítésére helyezi a hangsúlyt.

A Magyar Turizmus Zrt. a 31. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás legnagyobb kiállítójaként várja a belföldi utazási lehetőségek iránt érdeklődő közönséget a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, 2008. február 29. és március 2. között. Február 28-a szakmai nap lesz. A nemzeti turisztikai marketingszervezet Vizek Éve arculattal, hangulattal és ajánlatokkal jelenik meg a B pavilon 5/B standján. A Zrt. központi standján az egész ország turisztikai kínálatából ízelítőt kaphatnak az utazni vágyók, de természetesen – éppúgy, mint a régiók standjain – a „vizes” ajánlatok és akciók kapnak kiemelt szerepet. A tavalyi évhez hasonlóan, társkiállítói is lesznek az MT Zrt.-nek: a Társaság standján belül kap helyet a Magyar Természetbarát Szövetség, a Magyar Kempingek Szakmai Szövetsége és az EDEN Európa Legjobban Fejlődő Vidéki Desztinációja projekt nyolc legjobb pályázója.

A magyarországi turisztikai régiók a „B” és „D” pavilonban, az alábbi standokon mutatják be legfrissebb ajánlataikat.

– Balaton: D pavilon 203/A

– Budapest-Közép-Dunavidék: B pavilon 5/A

– Dél-Alföld: B pavilon 4/B

– Dél-Dunántúl: D pavilon 404/C

– Észak-Alföld: B pavilon 3/G

– Észak-Magyarország: B pavilon 12/A

– Közép-Dunántúl: D pavilon 201/A

– Nyugat-Dunántúl: D pavilon, 301/A és 401/A

– Tisza-tó: B pavilon 14/A

Minden régió „Vizes Ponttal” várja az érdeklődőket, ahol az adott régió vizekhez kötődő turisztikai kínálata mutatkozik be.

Forrás: objektivhir.hu