Gwen Stefani és Gavin Rossdale gyermekét, Kingstont választották meg Hollywood legmenőbb gyermekének. A 21 hónapos „trendkirály” olyan sztárgyerekeket utasított maga mögé, mint Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, vagy a legidősebb Beckham-gyerek.

Megválasztották Hollywood legmenőbb gyermekeit. A lista élén az énekes Gwen Stefani és Gavin Rossdale 21 hónapos fia, Kingston található, aki édesanyja bevallása szerint egy „nyugodt kissrác”.

A lista második helyén a hatalmas felhajtás közepette született Suri Cruise született. Tom Cruise és Katie Holmes lassan kétéves elsőszülötte egyébként lassan saját jogon is sztár lesz, hiszen szülei tavaly szerződést kötöttek az egyik ruházati céggel, így a kislánynak saját ruhamárkája lesz.

Sokak szerint ez nem is csoda, hiszen Suri szüleinek stílustanácsadói napi több órát foglalkoznak vele, haját hetente vágják, hogy mindig jól fessen szülei mellett.

A képzeletbeli dobogó legalsó fokán a szupermodell Heidi Klum lánya, a 2004 májusában Flavio Briatore Formula-1-es mogultól született Leni végzett. A siker a jelek szerint nem kerüli el ezt a családot sem (Heidi Klum férje az énekes Seal), hiszen a model.com nemrégiben a világ legmenőbb modelljének választotta meg a háromgyermekes anyukát.

A lista negyedik helyén az LA Galaxy labdarúgója, David Beckham és a Spice Girls énekese, Victoria Beckham elsőszülött gyermeke, Brooklyn végzett, míg az ötödik egy színészházaspár, Reese Witherspoon és Ryan Philippe gyermeke, Ava lett.

Forrás: inforadio.hu