Nyárbúcsúztató buli fesztiválozó hangulatban az Irie Maffia aláfestő zenéjével

Helyszín: U26 djuice clubshop

Időpont: 2010. szeptember 9. 21 óra

Kiderült, ki lett a Nyárfalók 2010. nyertes csapata, éljen az IV!

Jöttek, buliztak, dokumentáltak, rengeteg feladatot megoldottak és győztek!

Most megünnepeljük őket egy bulival

Véget ért a Nyárfalók két hónapos tombolása, és megszületett a várva várt eredmény. Az IV csapat tagjai lazán jelentkeztek, majd őrülten buliztak, szorgalmasan dokumentáltak, rengeteg bevállalós feladatot megoldottak, így ők lesznek azok, akik az ősz hátralevő részét a megnyert 3 000 000 Ft elköltésével tölthetik. Már csak egy dolog van hátra, megünnepelni együtt a győzteseket és lezárni a nyarat 2010. szeptember 9-én az U26 djuice clubshopban!

Bár a csapatok megígérték, hogy a jövőben továbbviszik blogjaikat és hallunk még róluk, a Nyárfalók oldalai a nagy hajrá után ideiglenesen lecsendesedtek, az utolsó videók is feltöltésre kerültek és már csak 1-1 új, igazán lelkes rajongói hozzászólást látni a facebook-os oldalakon. Hihetetlen hajrá után, szoros küzdelemben a pontbandelben csapattal szemben az IV csapat került ki győztesként a 7 fesztiválon keresztül tartó programsorozatból. A harc az utolsó pillanatokban dőlt el, de végül az IV tudott több rajongót felmutatni, így ők számolhatják ki, hogy fejenként mekkora összeg jut nekik a fődíjból. Ilyen kedvvel matek feladatot még biztos nem oldott meg senki.

A győzelem azonban mit sem érne, ha nem követné egy világra szóló eredményhirdetés, és hajnalig tartó ünneplés az U26 djuice clubshopban, ahova minden egyes Nyárfaló és az összes rajongójuk hivatalos. Az este folyamán a vendégek betekintést nyerhetnek a legjobb pillanatokba és a legőrültebb feladatok listájába. A helyszínen egy külön versenyt is indítanak majd a szervezők és kiválasztják, hogy melyik lett minden idők legütősebb Nyárfaló-feladat teljesítése. Így a nyertes csapat mellett még a másik háromnak is van miért izgulnia. Az este 9 órától kezdődő díjkiosztót az Irie Maffia DJ szett követi hajnalhasadtáig.

Tündi, Zita, MCS és Laca még igazán fel sem fogta, hogy mi történt, a szavazás lezárása után azonban azonnal köszönetet mondtak rajongóiknak a csapat facebook-os oldalán: „Mindent nektek köszönhetünk, ilyen like áradatra álmunkban sem gondoltunk volna. Le a kalappal előttetek, minden tiszteletünk a rajongóké. Együtt csináltuk meg, ti csináltátok meg. Ennyi embert összhangban dolgozni még nem láttunk. Maximális respekt.” A csapat valóban nem lehet elég hálás, hiszen a nyár folyamán 4816 támogatót sikerült összegyűjteniük. Ahhoz, hogy ők legyenek a legnépszerűbbek, hihetetlen bátorságot és kitartást igénylő feladatokat kellett megoldaniuk. Többek között Shakespeare szonettet rappeltek, 8 másodperc alatt ittak meg két doboz sört, fejen állva reggeliztek és koncert alatt homokvárat építettek. Annyira vágytak a győzelem után, hogy a djuice csapatának is megmutatták elszántságukat, sátrat vertek az iroda közepén és felragasztották magukat az U26 djuice clubshop kirakatára.

A nyár elején kiválasztott arcok mindegyike igazi egyéniség volt és semmi mást nem akartak, mint részt venni az összes lehetséges fesztiválon, méghozzá teljesen ingyen. A djuice ezt biztosította, cserébe csak annyit kért, hogy mindent dokumentáljanak és osszák meg azokkal a fiatalokkal a nyár forró mindennapjait és a fesztiválok őrült forgatagát, akiknek nem volt lehetőségük eljutni a legrégebbi múltra visszatekintő, szigorúan magyar fellépőket felsorakoztató EFOTT-ra, a minden évben esős, de annál családiasabb VOLT fesztiválra, a világhírű Szigetre, a magyar tenger előnyeit tökéletesen kiaknázó siófoki Coke Club-ra, vagy a Balaton felvidéken kis falvak közt megbúvó Művészetek Völgyébe.

A négy csapat, a Pontbandelben, az IV, az NBT és az Instantkaosz tagjait a rajongók, ha még nem futottak össze velük valamelyik fesztiválon, szeptember 9-én élőben is megismerhetik és kifaggathatják a kulisszatitkokról, a felvételek menetéről és a csapatok közti viszonyról.

 

Mi szóltunk.