Innovatív Tanárok Fóruma 2010 - Közeleg az innovatív oktatás ünnepi seregszemléjeImmáron második alkalommal, az idén november 18-19.-én Budapesten rendezik meg a Microsoft Magyarország által szervezett Innovatív Tanárok Fórumát. A kétnapos programsorozat ötletbörze-kiállítására a rendezők az idén is várják a saját projektjüket bemutató pedagógusok jelentkezését!

A legjobb projektet kiállító képviseli Magyarországot az Európai Innovatív Tanárok Fórumán 2011 márciusában Moszkvában… A tavaly első alkalommal nagy sikerrel megrendezett Innovatív Tanárok Fórumához hasonlóan a a budapesti Europa Congress Centerben megrendezésre kerülő Fórum ezúttal is a hatékony és korszerű oktatási módszerek megosztását, jó gyakorlatok, újszerű megoldások bemutatását, tapasztalatok és vélemények cseréjét célozza meg.

Az innovatív eszközökkel és módszerekkel oktató, és az újdonságokra nyitott pedagógusok kötetlen, interaktív szakmai fóruma a párbeszédre, a kapcsolatteremtésre, az egymástól tanulás lehetőségére épít, szakmai együttműködésre, inspiráló közös munkára ad lehetőséget.

Olvassa el a tavalyi ITF összefoglalóját és nézze meg ezt a 2009-ben készült összefoglaló filmet j, hogy megérezze ennek az egyedülülálló, és önmagában is innovatív találkozónak a hangulatát!

 

Berlin után irány Moszkva, utána meg…

A legjobb projektet kiállító képviseli Magyarországot az Európai Innovatív Tanárok Fórumán. amely legutóbb Berlinben volt, 2011 márciusában pedig Moszkvában lesz.  2009-ben Bereczki Enikiő tanárnő képviselte hazánkat sajtófotó projektjével, sőt ezzel a munkával az europai Fórumról is továbbjutott az éppen a napokban zajló, és a dél-afrikai Cape Town-ban tartott Innovatív Tanárok Világfórumára! Olvassa el a Berlinből hazaérkező magyar csapattal készített interjút.

 

Kiállító tanárok jelentkezését várják

A kiállításon azok az innovatív tanárok vehetnek részt projektjükkel, akik regisztrálnak a microsoft.hu/itf/regisztracio oldalon.

Forrás: iot.hu