Fergeteges gyerekrendezvény  Dj Dominique -kal és barátaivalA belépő egy ajándék! 2011. június 10-én a Petőfi Csarnokban kerül sor a Dj Dominique és barátai nevével fémjelzett, hátrányos helyzetű gyerekeknek és rászoruló családoknak szóló jótékonysági rendezvényre. A délutántól késő estig tartó programokkal, így a tanév végén, elsősorban a hátrányos helyzetű gyerekeknek szeretnének örömet szerezni integrált sporteseményekkel, valamint számos ismert fellépővel.

A rendezvényen egy ajándék felajánlásával bárki ingyenesen részt vehet.

 

Dj Dominique, azaz Várkonyi Attila régóta szívügyének tekinti a hátrányos helyzetű gyerekek támogatását. Barátaival és zenésztársaival együtt 1994 óta évente több rendezvényt szervez, hogy örömet szerezzen a fogyatékos, gyermekotthonban vagy nagycsaládban élő gyerekeknek. Az elmúlt 16 évben több mint száz jótékonysági eseményre került sor több száz ismert fellépővel.

2011. június 10-én, pénteken 16.00 és 22.00 óra között a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán izgalmas sportprogramokkal és számos sztárvendéggel várják a szervezők a látogatókat. Az integrált sport- és kulturális rendezvény különlegessége, hogy a fogyatékos gyerekek mellett egészséges társaikat és családjaikat is szívesen látják. Az esemény üzenete az egymásra figyelés, a tolerancia és az integráció fontossága.

A gyerekek élőben találkozhatnak a korábban csak a tévéből ismert sztárokkal, és kedvenceikkel együtt játszhatnak, sportolhatnak, fotózkodhatnak. A sportprogramok közt kerekes székes vívás, integrált labdarúgás, bocsa (olasz eredetű, golyóval játszott szabadidősport) és egyéb integrált sportesemények várják a gyerekeket.

A sportprogramokkal egyidejűleg olyan hírességek lépnek fel, mint Ádok Zoli, az Animal Cannibals, Dobrády Ákos, az Első Emelet élő mini koncerttel, a Fivérek, Ganxsta Zolee, a Happy Gang, a Hip-Hop Boyz, Inti, Janicsák István, Janicsák Veca, Kasza Tibor, Kefír, Kiki, Shodeinde Dorka, Sipos F. Tamás, Szandi, Takács Nikolas, Tóth Gabi, Tóth Vera, az UFO, a V-Tech, valamint ismert DJ-k.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de a szervezők arra kérik a vendégeket, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek támogatására hozzanak magukkal egy-egy ajándékot (pl. plüssállat, játék, könyv, stb.). A rendezvénysorozat folytatásaként nyáron és ősszel egy-egy újabb jótékonysági eseményre kerül sor, ahol ismét szeretettel várják a fogyatékos gyerekeket és minden érdeklődőt a „Hozz magaddal egy ajándékot!” mottó alapján. Az összegyűlt játékokat a Nem Adom Fel Alapítvány Nemadomfel Háza (Szendrőlád) lakóinak ajánlják fel.

„16 éve az a célunk, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek olyan élményeket nyújtsunk, melyekre egész életükben emlékezni fognak. Olyan körülményekkel, professzionális színpad – és hangtechnikával, kivetítővel várjuk őket, ami bármelyik sztár nagykoncertjén is megállná a helyét. Semmihez sem fogható érzés látni a boldog, önfeledt gyerekeket és örömet szerezni nekik.”– mondta a főszervező, Várkonyi Attila.

A rendezvény fővédnöke Dr. Réthelyi Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium minisztere; védnökei Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára és Soltész Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

 

További információ:

www.djdominique.hu

www.facebook.com/fergetegparty

www.facebook.com/djdominiquemegaparty