Orczy kalandparkAz Orczy Kalandpark 2010. szeptember 16-án nyitott meg. Azóta számos hétköznapi hős, idős és fiatal, híres sportoló, neves színész, közéleti személyiség kereste fel kalandpályáit.

Közel háromhektáros területen ügyességi, szórakoztató erőpróbán vehet részt, ha valaki mozgásra, kalandra, szabadba vágyik. A kalandpályát körülölelő futópályán kiváló lehetőség nyílik bemelegítésre is. A kalandpark gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt lehetőséget biztosít arra, hogy a város szívében is erdei környezetben kipróbálják a drótköteles akadálypályákat.

Jelenleg a felnőtteknek a SZAJKÓ kezdőpálya, a SZARKA középhaladó pálya, a gyerekeknek pedig a MÉHECSKE kezdőpálya, a DARÁZS középhaladó pálya, valamint a DONGÓ haladópálya áll rendelkezésükre. A VILLÁM csúszópályák a nagyobbak, míg a SZITAKÖTŐ csúszópályát a kisebbek használhatják adrenalinszintjük emelésére. A park különlegessége a MAJOM FAMÁSZÓ, mely egyedülálló a városban: mászó fogásokkal, biztosítás mellett az egész fa megmászható.

Kalandpark ideális helyszín születésnapok lebonyolítására.

Az Orczy Kalandpark hétköznap délelőttönként szervezett óvodás és iskolás csoportokat is fogad, akiknek a mászáson kívül egyéb foglalkozások megtartására is lehetőséget kínál. A nyári szünidőben hétfőtől péntekig, ötnapos turnusokban napközis tábor várja az érdeklődőket színes programokkal.

A kalandparkban csapatépítésre kiépített pályákon cégek, baráti kollektívák vidám hangulatú próbáinak biztosítanak helyet.

www.orczykalandpark.hu

 

Orczy kalandpark Orczy kalandpark Orczy kalandpark Orczy kalandpark Orczy kalandpark Orczy kalandpark Orczy kalandpark