Egyéni fotó készítésNézz körbe a galériánkban, klikk ide: www.createvaphoto.hu
A fotózás számomra nem csak a képek komponálásának művészetét és a kreativitás kibontakozását nyújtja, hanem olyan örömforrás, ami abban teljesedik ki, hogy adhatok másoknak. Olyan embereknek, akiknek nincs önbizalmuk, akik nem mernek idegenek előtt pózolni, akiknek régóta nincs egy jó fotójuk magukról.

 

Akik megtalálnak engem, nem modellek, nem tökéletesek, nem hírességek, hanem hétköznapi emberek. Izgatottan, feszengve érkeznek, és egy óra múlva jókedvűen, régi ismerősként távoznak. Nem mellesleg jó néhány fotóval együtt, amelyekkel végre elégedettek. Amiken nincs tokájuk, nem nagy az orruk, nincsenek hurkák a hasukon, nincsenek pattanások az arcukon. Mégis ők maguk. Ezeket a képeket az unokáik is látni fogják, és büszkék lesznek a nagymamira, nagypapira.

Várlak szeretettel,
Éva – www.createvaphoto.hu

Egyéni fotó készítésMost kedvezményes portré fotózással várjuk új és visszatérő vendégeinket.

A fotózás profi műteremben, de mégis bizalmas, nyugodt körülmények között történik.
A profi felszerelésről gondoskodom, a képek beállítását előre megbeszéljük, különböző színű hátterek közül választhatsz.

A fotózás során folyamatosan láthatod a képeket, és közben megbeszéljük, melyik beállítás áll Neked a legjobban, hogyan folytassuk a munkát.

A tökéletes összahang eléréséhez kérheted Czibula Brigitta sminkmester segítségét, aki akár hétköznapi, alkalmi, vagy művészi fotózáshoz is tökéletes sminket tud számodra készíteni. A sminkelést is előre egyeztetjük.
Az elkészült fotókat dvd-n átadom Neked, illetve megbeszélés után eldöntjük melyeket retusáljuk.

Linkek:
www.createvaphoto.hu
www.createva.hu
www.ajandekfilm.hu

 

Egyéni fotó készítés Egyéni fotó készítés