Aktív Pihenés diákoknak és felnőtteknek egyarántSBE: Sport- Bor- Egészség és Kultúra

Minden diák és pedagógus számára fontos a kikapcsolódás a megterhelő hétköznapok közepette. A mai világban sokkal egészségesebb és szórakoztatóbb, ha mindezt a természetben tesszük.

Az 5. évfordulóját ünneplő Sport és Borbarátok Egyesülete ezt a fajta pihenést nemcsak felnőttek, hanem már diákok számára is biztosítja, professzionálisan megszervezett kirándulások által.

Aktív Pihenés diákoknak és felnőtteknek egyarántAkik a magas hegyek szerelmesei és kedvelik a havat, több külföldi sítúrán is részt vehetnek, melyeken a diákok – és igény szerint a tanárok is- síoktatásban részesülhetnek. Az egész napi csúszkálás után, minden este különböző program várja a résztvevőket. Az egész napos mozgás mellett a szórakoztató programok még jobban összekovácsolják a társaságot.

Akik viszont szeretnének inkább a biztos talajon maradni, azoknak remek lehetőségeket nyújthat Erdély. A különböző városokban a fiatalok megismerkedhetnek az ősmagyar kultúrával és betekintést nyerhetnek történelmünkbe, gasztronómiai különlegességeket ismerhetnek meg és hagyományos népi táncokat tanulhatnak. A kísérő tanárok mellett néprajzkutatók is részt vesznek a programokon, akik hiteles és részletes beszámolókat és előadásokat tartanak.

 

Aktív Pihenés diákoknak és felnőtteknek egyarántAz SBE nemcsak iskoláknak, cégeknek is szervez különböző programokat.

A Sport és Borbarátok Egyesülete minden érdeklődő csoportnak egyedi ajánlatot készít, a csoportok elképzeléseiknek, igényeiknek megfelelően. A programok szervezését teljes körűen vállalja az első lépéstől az utolsóig.

 

 

Aktív Pihenés diákoknak és felnőtteknek egyarántAz Egyesületi tagsággal kapcsolatos információkért kérjük látogasson el weboldalunkra:

http://sbe.hu/

Már a FACEBOOKon is jelen vagyunk:

http://www.facebook.com/sportbor

 

 

 

Az alábbi linkeken az SBE különböző programjai találhatók:


Síelés:

 

 

Erdély:

 

Cégek számára programok:

Egyéb SBE programok:

Gastro Fun Sailing:

Bortúrák:

Extrém túrák: