Örkény – (2013. november 15. – 2013. november 17.) – Örkény Város Önkormányzata 2013. november 15-17. között 2. alkalommal kívánja megrendezi az Örkényi Téli Forraltbor és Gasztronómiai Fesztivált. A 2013-as fesztivál vendége lesz a Ladánybene27 zenekar, a Bikini Együttes, Ferenczy György és a Rackajam, Koós János és Dékány Sarolta, valamint Varga Miklós.

A három nap folyamán a Fesztivál házigazdája és védnöke R. Kárpáti Péter lesz. A sztárfellépőkön kívül a színpadon folyamatos műsorral szórakoztatják a közönséget, illetve a pénteki és szombati napon Márton napi gasztonómiai programokkal is készülnek. A hétvége folyamán a látogatók szavazatai alapján eldől, ki nyeri a 2013-as év Forraltbora címet, illetve ki készíti 2013 legjobb Ludas kásáját.

Helyszín:

Városközpont, a város főutcái, bevezető útjai, piaccsarnok.

Belépő:

A rendezvény valamennyi programja ingyenesen látogatható. Belépőjegy nélkül lehet megtekinteni a Kézműves Magyar Ízek kiállítóit, a borászokat, a kézműves vásárt, illetve minden más kiegészítő program, illetve sztárfellépő műsorának megtekintése ingyenes.

Web: www.forraltborfesztival.hu

Forrás: