Huszonegyedik alkalommal rendezik meg a Miskolci Egyetemi Napok – MEN2008 egyetemi fesztivált május 6-9. között, mely az elmúlt években Miskolc és Északkelet-Magyarország vezető ifjúsági fesztiválja lett.

A hagyományokhoz híven számos koncert, filmvetítés, közönségtalálkozó várja az érdeklődőket több helyszínen, mely programokból most egy rövid ízelítőt nyújtunk:

A Rocklegendák Csarnoka bemutatja: koncertfilm készül a MENen
Mester Tamás, Ganxsta Zoli, Papp Szabi és Tóth Tibi tavaly nyáron megalakították a Jack Jack zenekart. A banda ősszel beköltözött a rock-házba és elkészítették bemutatkozó lemezüket, amely az év rocklemeze lehet 2008-ban. A Jack Jack a MEN-en lép fel először nagykoncerten és itt forgatják le a Jack & Roll című (rockumentum)film koncertjeleneteit. A film szeptemberben kerül a mozikba. A MEN közönsége szereplője a filmnek…

Lépcsőfutóverseny Első Emeleti megállóval
Megszoktuk, hogy mindig minden műfajból a legnagyobb neveket mutatja be a MEN. Húsz évvel ezelőtt a kisgeneráció tagjai sem képzelték, hogy 2008-ban az Első Emelet élőben lép majd fel a MEN-en. „Az Első emelet nem a múltjából akar élni, nem csinál turnét, csak különleges helyeket tisztel meg, ilyen a MEN 2008… Csakis kivételes alkalmakkor állunk össze. Négy-öt koncertet tervezünk mindössze az évre, mind nagyobb eseményhez köthető…”

Helló BAZ megye, helló MEN! – BËLGA
A Bëlga rendszeres MEN fellépő, az elmúlt években évente többször is felléptek Miskolcon. A Mit parodizálsz című számukhoz a RockWell-ben forgatták a klip egy részét.

MEN’S HIT és Dave Seaman a MENen
Az elektronikus zene kedvelőit külön helyszínen várja a hazai élvonal hét legnagyobb DJ ásza. A Disco’s Hit formáció tagjai (Bárány Attila, DJ Junior, Hamvai P.G., DJ Lauer, DJ Antonyo, Soneec, Danny L) kétnapos exkluzív partyn mutatkoznak be, valamint önálló estén lép fel a nemzetközi klubéletből már itthon is ismert Dave Seaman.

További információ a rendezvény honlapján (www.men2008.hu) olvasható.
(www.edupress.hu)