Hisszük, hogy a gyerekeknek szükséges korán megismerniük a pénzt. Célunk megmutatni nekik, hogy helyes gondolkozással a pénz jóbaráttá válik és veszélyes fogyóeszközből hasznos jószággá szelídül a kezükben.

Jelenleg nincs módjuk megismerkedni azokkal a lehetőségekkel, amik használatával a felnőttkorba lépve nem kerülnek semmilyen pénzügyi csapdába – hét napos táborunk pont erre tanítja meg őket.

Ezeket az alapokat egy több országban sikeresen alkalmazott táblás játék segítségével fogják elsajátítani, melynek célja, hogy megtapasztalják az anyagi függetlenség minden előnyét, tanulmányozva az odáig vezető utat. A játék során kell számolgatni is, de ez az idejük töredékét tölti majd ki. A fennmaradó részben részt vehetnek egy új civilizáció létrehozásában és szabadjára engedhetik mindennapi fantáziájukat. Egy folyamatos, izgalmas kalandra számíthatnak, amely minden pillanatban tartogathat meglepetéseket.

A tábor a pénzügyi alapok és egy fantáziavilág kettősére épül, így a napi program egyaránt szolgál újabb tudással és újabb izgalmakkal is. A küldetésekről nem árulhatunk el sokat, de bátran mondhatjuk, hogy ilyen programmal más táborban biztosan nem fognak találkozni. Minden küldetésnek fő célja, hogy a gyerekek képességei, gondolkozása javuljon és valódi értékekkel lássa el őket. Így pénzügyi ismereteikkel egyidőben fejlődik mindennapi kreativitásuk, problémamegoldó és kombinációs készségük, csapatmunkára való hajlamuk. Szoros barátságokat is kialakítanak a többiekkel, közösségtudatot és személyi felelősséget tanulnak.

Csapatunk tagjai válogatott, szakképzett és felelős táborvezetők, akikre egytől-egyig bátran bízhatjuk a gyerekeket. Komoly pénzügyi képzésben részesültek, így az ismereteket személyes gondolataikkal, közvetlen hangnemben tudják átadni. Emellett alapvető feladatuknak tekintik, hogy a gyerekek soha nem látott élményekkel térjenek haza az egy hét után, amiket még hónapokkal később is örömmel mesélnek.

Ennek megfelelően a gyerekek magasfokú pénzügyi képzést és egyedi, máshol nem látható játékokat kapnak a hét nap alatt, teljes mértékben egyedülálló módon tálalva. Játékos módon látjuk el őket a szükséges szakmai tudással, amit a programok tesznek fesztelenné, igazi élménnyel kötve össze a hasznos készségek megszerzését. Komoly célunk az is, hogy a programok során a mindennapokban fontos emberi értékeket tanulhassanak – így a hét napos tábort biztosan nem fogják elfelejteni.

 

További információk: http://cashflowtabor.hu/