A Nox Fan Club kőkemény csapatmunka

Továbbra is kíváncsiak vagyunk, hogy melyek azok a rajongói oldalak, amelyeket az üzemetetőik érdemesnek tartanak arra, hogy a nyilvánosság előtt is bemutassanak. Most a népszerű NOX együttes hivatalos rajongói portáljával ismertetjük meg a Zene.hu olvasóit.

A NOX hivatalos rajongói oldala és klubja, a http://nox_fan_club.extra.hu/ ,melyet a NOX és menedzsment is ajánl a rajongók számára. A lap teljes mértékben interaktív, megtalálható rajta minden információ és érdekesség az együttesről. – kezdte lapunk tájékoztatását Evelin.

Csapatmunka eredménye

13 szerkesztő dolgozik minden nap azon, hogy a rajongók mindig a legfrissebb információkat kaphassák kedvenc együttesükről. Az oldal extra részében találhatunk sehol máshol meg nem lelhető karaokekat, animációkat, levélpapírokat és mindent olyan NOX-os dolgot, amire egy rajongónak szüksége lehet. A letöltések között vannak cikkek, háttérképek, zenék, illetve videoklipek és TV-felvételek is.– merült bele a részletekbe.

A klub minden évben rendez versenyeket, amiken rengeteg rajongó vesz részt. Az NFC nevéhez fűződik továbbá a rajongói oldalak között egyedülálló "moziszoba" is, ahol a rajongók klipeket és TV-felvételeket láthatnak hazánk sikercsapatáról, s ezeket rögtön meg is beszélhetik az erre kialakított chatben.

Mit gondolnak mások?

Az oldal legújabb rovatában a szerkesztők hazai sztárokat kérdeznek meg arról, hogy mit gondolnak a NOX-ról és miért szeretik őket.Ez a rovat a NOX tagjainak tetszését is elnyerte. – mesélte.

– A NOX hivatalos rajongói oldalán, vagy ismertebb nevén az "NFC"-n, kevesebb, mint egy év alatt közel 93000 rajongó járt. Rengetegen látogatják külföldről is, számukra most készül az oldal német és angol nyelven. Az NFC-t leginkább a stábtagok jelszavával jellemezhetnénk: "Mindenünk a NOX!" – zárta a tájéákoztatást Evelin.

Továbbra is várjuk minden rajongói klub jelentkezését, írjatok és mutatkozzatok be a bizso@zene.hu címem, s mi garantáljuk, hogy megírjuk a portálotok történetét.

Nevezd be te is saját vagy más rajongói oldalát!

– zene.hu –