Ünnepelj Te is a Rúzsa Magdi rajongói klubbal!

Folytatódik rajongói oldalakat bemutató sorozatunk, ahol most a Megasztár győztesének, Rúzsa Magdinak hivatalos rajongói klubját az rmfc.hu-t mutatják be a szerkesztők lapunk segítségével. Ha most ránk kattintasz, még részt vehetsz 2 éves fennállásunk ünneplésében. A Rúzsa Magdi Fan Club (RMFC.hu) 2006. március óta működik, s egy ideje az énekesnő hivatalos weboldala is, egyre növekvő látogatottsággal. Angolul a www.ruzsamagdi.eu címen érhető el. – kezdte a bemutatkozást Plank Ádám és Perger Péter főszerkesztők

Mindent megtudsz Magdiról

A kezdőlapon a legfrissebb híreket olvashatod Magdiról, a menüben pedig a biográfiától kezdve a következő fellépéseken, s a sok-sok fotót tartalmazó galérián át, Magdi e-mail címéig minden fellelhető, ami Neked, mint látogatónak fontos lehet. – tudtuk meg a szerkesztőktől.

Nézelődés közben remek háttérzenét választhatsz az énekesnő dalai közül. Társalgásra két lehetőséged van: a főoldalon chat ablakot találsz – ami szinte mindig aktív -, de választhatod akár a fórumot is. Az rmfc-n sok barátság született már, gyere Te is, ismerkedj, s a találkozásokra sem kell sokat várnod! – lelkesítették olvasóinkat a fiúk.

– A főoldalról egy pillanat alatt elérhető a szavazási listánk, ahol mindig friss adatokat találsz az éppen aktuális, Magdit érintő szavazásokról. Januárban is, mikor a Zene.hu a 2007-es év dalát kereste, e menüpont sokat segített, hogy Magdi vihesse el a pálmát. – említette meg lapunkat is egyikük.

– Nem jártál még nálunk? Gyere bátran, hisz az először érkezők is barátságos fogadtatásban részesülnek. Legyél rmfc-s titkok tudója, és játékok részese, csatlakozz az éjszakai műszakhoz a chaten, ahol nem ritkán Magdi is előfordul. Hogy ő pontosan mikor jön? Ez TKL! (Részletek és válaszok a fórumon)… Éljen az RMFC! Éljen a Zene.hu! Kattints gyorsan! – hangzott el végül egy toborzóbeszéd, amelyben még minket is megemlítettek a lelkes főszerkesztők.

Továbbra is várjuk a pályázatokat!

Igaz, hogy folyamatosan mutatjuk be a hozzánk beérkezett rajongói oldalak leírását, de még mindig nem késő, hogy Te is elküld a történetet, hogy hogyan is született meg kedvenced portálja és meséld el, hogy miért érdemes a weblapot választani! A maileket várjuk a bizso@zene.hu e-mail címre! Pályázz, s legyen a Tiéd a legjobb rajongói oldal!

Nevezd be te is saját vagy más rajongói oldalát!

– zene.hu –

– HAK –