Egyedülálló konstrukció az Adobe-tól most először Magyarországon!

A kreatív és webes szoftvereiről ismert Adobe, napjaink egyik legdinamikusabb szoftverfejlesztő cége azt a célt tűzte ki maga elé, hogy olyan eszközöket adjon a felhasználók kezébe, amelyekkel megszűnnek az eredeti, innovatív ötletek megvalósításának korlátai.

Ahogy a szlogen is mondja, Take as much as you want, azaz valósítsd meg elképzeléseidet, mindenféle kötöttségek nélkül.

Az Adobe különösen fontosnak tartja, hogy a jövő letéteményesei, a fiatalok már diákéveik alatt hozzájuthassanak ezekhez a professzionális eszközökhöz, amelyeket a későbbiekben, a munkájuk során nap mint nap használni fognak. Az Adobe ezért kidolgozott egy speciális, kizárólag diákoknak szóló konstrukciót, amely a hazai disztribútor, a Trans-Europe Kft. jóvoltából már Magyarországon is elérhető. A szoftvercég a Student Shrinkwrap program keretében rendkívül kedvező áron, az üzleti változatokhoz képest most mintegy 70-90% kedvezménnyel kínálja legnépszerűbb magyar nyelvű szoftvereit a diákoknak.

A fotózást és a digitális képalkotást kedvelő diákok most könnyen hozzájuthatnak a világ legnépszerűbb képszerkesztő szoftveréhez, az Adobe Photoshop CS3 Extended alkalmazáshoz, amely 3D animációs és videós funkciókat is tartalmaz. Az Adobe Acrobat 8 Professional programmal a tanulók archiválhatják, kereshetővé tehetik jegyzeteiket, házi dolgozataikat pedig a széles körben elterjedt PDF formátumban is beadhatják. Az Adobe azokra is gondolt, akik komolyabb szinten foglalkoznak a webfejlesztéssel és a designnal; nekik az Adobe CS3 Web Premium és az Adobe CS3 Design Premium csomagokat ajánljuk.

Az iskolapadtól a munkahelyig

A diákkedvezményt általános- és középiskolások, illetve nappali vagy esti tagozaton tanuló főiskolás és egyetemista diákok vehetik igénybe. A Student Shrinkwrap program kifejezetten a diákoknak szól. A tanárok és az oktatási intézmények számára továbbra is elérhetők a kedvezményes Adobe oktatási licencek.

A diákverziók funkcionalitásukban nem korlátozottak, jövedelemszerzés céljából ugyanakkor természetesen nem használhatók, és használati joguk sem ruházható át senkire. Ami egyedülállóvá teszi az Adobe diákprogramját, az az, hogy a szoftverek egy évet követően kedvezményes áron üzleti licenc verzióra frissíthetők, amelynek következtében minden használatbeli korlát megszűnik! A diákoknak így a későbbiekben sem kell megvásárolniuk a drágább, teljes verziós üzleti terméket, elég, ha a frissítést választják.

Jó tanulást kívánunk!

További információ:
www.szoftver.hu/diakkedvezmeny