Lola elbűvöli a tiniket

Továbbra is tart a versenyünk, amelyben keressük a legnépszerűbb rajongói oldalt.
Szép számmal érkeznek a pályázatok, de természetesen a lehetőség még mindig adott, hogy jelentkezzetek. Ezt használták ki a Lola Fan Club szerkesztői, és eljutatták hozzánk bemutatkozásukat. – A Lola Fanclub weboldala 2005. október 9-e óta működik, aminek alapjait két lelkes Lola rajongó, zozoo és infra-red rakták le. Az oldal eredeti célja kedvenc énekesnőnk népszerűsítése és rajongóinak összefogása volt, de mára a legismertebb, legeredetibb tartalommal bíró hivatalos rajongói oldallá nőtte ki magát – kezdték a Zene.hu tájékoztatását.

Összehangolt csapatmunka

Már a kezdetektől hatalmas népszerűségnek örvendett, azóta is folyamatosan nő regisztrált tagjainak száma, ami jelenleg 1862 klubtagot és 162 aktív hozzászóló fórumtagot tesz ki. Az eltelt 2 és fél év alatt többen is csatlakoztak a készítőkhöz, így jelenleg 4-5 ember felel az oldal naprakész tartalmáért (hírek, újságcikkek, képek, videók frissítése), valamint 6 moderátor felügyeli a fórum és a dumaláda normális működését – folytatták az ismertetést.

– A site 2007. július 20-án teljes átalakuláson ment át, ugyanis ekkor készült el az oldal Flash-es változata, ami azóta is folyamatos fejlesztés alatt áll, viszont az eredeti PHP-s oldalt továbbra is el lehet érni a lap aljáról.

Minden, ami Loláról szól

Az oldal jól bevált felépítése az idők során nem sokat változott, menürendszere könnyen átlátható, így a látogató könnyen megtalálhatja az őt érdeklő információkat. Ezekből a legfontosabbak: Hírek (megjelenések, fellépések, eseménynaptár), Loláról (életrajz, adatlap, diszkográfia, videográfia, dalszövegek), Média (képek, videók, újságcikkek, rádió interjúk), Fórum + vendégkönyv, Fanclub (jelentkezés, taglista). Az oldal statisztikája havi 9-10 ezer látogatót és 90-100 ezer oldalletöltést számlál. Ám nem szabad elfelejteni, hogy az oldal sikere nem csak a minőségi tartalomnak, és az itt kialakult közösségnek köszönhető, hanem elsősorban annak, hogy egy kivételes tehetséggel megáldott, kitartó és elbűvölő énekesnőről, Loláról szól… – zárta gondolatait a szerkesztő gárda.

Továbbra is várjuk a pályázatokat!

Igaz, hogy folyamatosan mutatjuk be a hozzánk beérkezett rajongói oldalak leírását, de még mindig nem késő, hogy Te is elküld a történetet, hogy hogyan is született meg kedvenced portálja és meséld el, hogy miért érdemes a weblapot választani! A maileket várjuk a bizso@zene.hu e-mail címre! Pályázz, s legyen a Tiéd a legjobb rajongói oldal! ÁPRILIS 15-IG LEHET NEVEZNI!

Nevezd be te is saját vagy más rajongói oldalát!
Nézd meg az eddigi jelölteket

– Havassy –

Forrás: zene.hu