Talán a 2012-es év egyik legnagyobb meglepetését okozta a HAVASI Symphonic a Budapest Sportarénában, hiszen az utolsó hetekben már képtelenség volt jegyet vásárolni rá. Ez a siker tette lehetővé, hogy elkészülhessen a show folytatása, a Második Felvonás.

2013 december 21-én rengeteg technikai újítással, minden eddiginél látványosabb show-elemekkel és vadonatúj zenei tételekkel kiegészülve újra színpadra áll a HAVASI Symphonic Aréna Show.

A közel két és fél órás zenei utazás során lenyűgöző látványelemek segítenek felfedezni világok és nemzetek kulturális kincseit, miközben a legmodernebb hang- és fénytechnika, a különleges színpadi megoldások és effektek szinte a székbe szögezik a közönséget.

A monumentális zenei projektben több mint 150 művész vesz részt

A szimfonikus zenekar mellett egy hatalmas kórus, japán harci dobok, különböző földrészekről származó egzotikus hangszerek és 20 kiváló világzenei szólista bizonyítja be, hogy egy új zenei nyelvezet jött létre, melyet egy kicsit mindenki magáénak érezhet.

A lélegzetelállító élmény során HAVASI zeneszerzőként egyszerre tiszteleg a klasszikus zene öröksége, a világzene sokszínűsége és a rockzene letisztult ereje előtt, miközben a közönséget négy egymástól jól elkülöníthető zenei jeleneten keresztül repíti magával.

A tavalyi koncert leglátványosabb részei, a Drum and Piano összecsapás, a monumentális Munkácsy blokk vagy a mindent elsöprő Vihar című tétel természetesen idén sem hiányozhatnak majd a műsorból, de azok is nagy meglepetésekre számíthatnak, akik tavaly már élőben átélhették az élményt.

Forrás: port.hu