x-faktor-rtl-xfactor-x-faktor-2010-3-szeptember-11-videok-versenyzok-kepek-zsuriÚjra színpadon voltak ma este a világhírre vágyó fiatalok. A hatodik fellépőig kellett várnunk arra, hogy elhangozzék az első egyöntetű igen a szigorú, de jókedvű zsűri szájából.

A továbbjutók videói itt tekinthetők meg!

Báder Mária, Csondor Kata, Weigent Róbert, Beeri Benjámin, Kőrös Noémi, Wittmann Zsolt, Szakács Gergely, Kelemen László, Manuel gitárral, Csordás Ákos, Vadász Alexa, Kovács- Gyimesi Julianna, Kállai Kiss Zsófia, Varga Lilla és Barta Ákos, Szirota Jennifer, Szabó Marianna

 

Mesits László, Kmeth Olivér, Kurt Titanilla, Csizmadia Zoltán és a 65 éves Ozsváth Istvánné nem aratott igazán osztatlan sikert. Báder Mária (41)  bárénekes, aki egy Tina Turner számot választott kapta az első igent. Geszti megjegyezte, hogy bárhol a világon megélhetne az éneklésből. Sorba jönnek az igenek, Csondor Kata 32, Weigent Róbert 19, Beeri Benjámin trombitával, Kőrös Noémi 17, és Wittmann Zsolt 25 éves, szintén gitárral mind bekerültek a válogatásba. Újra van kiért izgulni a borsodiaknak, mert a szikszói Szakács Gergely is négy nagy igent kapott.
Tomai Beatrix 32 viszont a kis piros ruhájában csak Nagy Ferónak tetszett, akárhogy táncolt, pörgött. Kelemen László saját gitárral, saját dalt adott elő, kicsit hezitált a zsűri, de aztán igent kapott. Kállai Kiss Zsófia 23 elsőként váltott ki a zsűriből meglehetős érzelmeket, Keresztes Ildikó kicsit meg is könnyezte a Cserháti nótát, amelyet Zsófi csodálatos hangján énekelt.
Jönnek a duettek. Hét párost látunk, egyik gyengébb volt mint a másik, aztán jön Varga Lilla és Barta Ákos akik az életben is párok, és végül benn van az első duó a középdöntőben.
Újra jó nótákat, s jó előadókat hallottunk. Manuel gitárral, Csordás Ákos, Vadász Alexa, Kovács- Gyimesi Julianna idiai ruhában, különleges produkcióval és Bánhidi Krisztián bejutnak, tetszenek a zsűrinek. Azután először apa, Nyírmadáról Szirota Ciki, aki nem arat nagy sikert, majd a 16 esztendős lánya Jennifer, aki viszont igazi tehetség. Malek Miklós nem tudja igazán leplezni az érzelmeit, mondhatni ujjong, s Keresztes Ildi megjegyzi, a magyar popszakma 90 százaléka szeretne ilyen hangon énekelni, de nem tud.. Szörnyű produkció következik, ami kicsit elriaszt zsűrit és közönséget,  Nyíri Andrea egy Luis Amstrong számmal kisérletezik, sikertelenül.
A műsor végére egy igazi csemegét hagytak a szerkesztők. a 31 éves Szabó Marianna, Beethoven V.szimfóniájának – az Öröm ódának feldolgozását választotta. A fantasztikusan érett produkcióért  Nagy Ferótól kézcsók járt, s zsűri felállva tapsolt a budapesti karaoke műsorvezetőnek.

-oberika-

A videók összegyűjtve megnézhetőek a royalmagazin.hu portálon.