Tanárbörze.huJócskán benne vagyunk már a tanévben, lassan itt az ideje a félévi vizsgákra készülni, kisebbeknek pedig rákészülni a félévi bizonyítvány-osztásra. Minden évben hagyományosan ilyenkor indul be igazán a magánórákra járás, a nagyobbak pedig – manapság szinte kivétel nélkül magántanár segítségével – elkezdenek készülni a felvételikre.

Aki volt már hasonló helyzetben, az jól tudja, hogy a megfelelő magántanárt nem is mindig olyan egyszerű megtalálni. A következő sorokban szeretnénk a figyelmükbe ajánlani egy olyan internetes oldalt, ahol ehhez kapnak nagyszerű segítséget a magántanárra vadászók, illetve megjelenési lehetőséget az oktatás ezen formája iránt érdeklődő tanárok. A Tanárbörze oldal 2009. őszén indult el azzal a szándékkal, hogy segítséget nyújtson a tanárt keresőknek a megfelelő választásban. Az oldalon alig egy hónap alatt száznál is több magántanár regisztrált az ország egész területéről, amely szám azóta folyamatosan növekszik.

Az oldalon szereplő tanárok rövid fényképes bemutatkozója mellett szinte minden hasznos információt megtudhatunk a szimpatikusnak tartott tanárról, többek között azt, hogy milyen hosszúságú órákat vállal mennyi pénzért, megy-e házhoz, vagy csak saját helyszínen tanít, illetve hogy milyen szintű oktatást vállal. Mivel elég sok oktató van fenn az oldalon, könnyűszerrel találhatunk olyat, aki az egészen kicsik korrepetálását vállalja, de akár olyat is, aki kifejezetten házi feladat ellenőrzést, vagy az iskolába készülők iskola-előkészítését vállalja. Természetesen nem csak a kicsik (illetve szüleik), de akár az egyetemisták is megtalálhatják a nekik legmegfelelőbb, legszimpatikusabb oktatót rengeteg tantárgyból (pl.: többféle matek tárgyból , gazdasági tárgyból, vagy éppen műszaki tárgyból, stb.).

A fentiek alapján a Tanárbörze oldal igazán hasznos – szinte nélkülözhetetlen – segítség minden magántanárt kereső diák, vagy akár a csemetéje számára keresgélő szülő részére.

Az oldal további előnye az, hogy mivel az azon szereplő tanárok mind fizetnek a megjelenésért, ezért garantált, hogy mindannyian valóban komolyan gondolják az oktatást, és más hasonló de ingyenes oldallal szemben a Tanárbörzén nincsenek komolytalan hirdetők, amire egyébként az oldal szerkesztői ezen felül is nagyon komoly hangsúlyt fektetnek.

Amennyiben a kedves olvasó nem tanárt keres, hanem éppen ellenkezőleg, tanítani szeretne, akkor egy rövid regisztrációt és a pár ezer forintos regisztrációs díj befizetését követően már el is készítheti saját bemutatkozó oldalait, amellyel 6 hónapig szerepelhet az oldalon.

Tanárbörze.hu