Fiatal magyar pókeres nyerte a PokerStars egyik álomállását!Hat pókerjátékos álma vált valóra a PokerStars.hu legutóbbi remek ötletének köszönhetően, hiszen ők azok, akik az „Álmaid állása” promóció keretében lehetőséget kapnak arra, hogy professzionális pókerjátékossá válhassanak és egy éven át csak ebből éljenek. Egyikük egy 19 éves magyar tehetség.

A piacvezető online pókerterem végre megtalálta új munkatársait, akiknek felajánlották a 42.000 dollárt, azaz a több mint 8 millió forintot érő munkaszerződést!

Az „Álmaid állása” versenyek során a PokerStars hat főt igazolt le, hat darab, egyenként 42.000 dollár értékű szerződés keretében. Az egyéves megállapodás összesen 24.000 dollárnyi fizetést, valamint 18.000 dollárnyi versenynevezést tartalmaz, mely összegek tizenkét részre osztva kerülnek egy éven keresztül a játékosok számlájára.

Az „Álmaid állása” megmérettetés döntőjéig Nagy „Skatulyaelv” Gábornak hosszú út vezetett. Ő a freerollosok kategóriájában küzdött a győzelemért. Az egyik ingyenes napi selejtezőn csaknem 15.000 indulóból az első 50 között végzett, így bejutott a heti freeroll döntőbe. Itt a 299 indulóból az első 20 között végzett, így indulási jogot nyert a november 22-i freeroll nagydöntőre, ahol elnyerte az elsőnek járó jutalmat, azaz az Álomállást.

Ahogy Gábor példája mutatja, akár ingyenes selejtezőkön keresztül is be lehetett jutni a győztesek közé! Az ifjú pókeres rendkívül lelkes és az elkövetkező egy év során folyamatosan beszámol majd arról, hogy milyen versenyeken indul a kapott pénzből, és hogyan sikerül kamatoztatnia azt.