Gyakorlatorientált másoddiplomás képzés a PR nagyágyúitól. Public Relations Kommunikáció a BKF-en 100%-os garanciával. A kommunikációs szakma ma legnépszerűbb területe a public relations vagyis a pr terület.

Ezért is lehet érdekes, hogy most meghosszabbította jelentkezési határidejét a Budapesti Kommunikációs Főiskola Public Relations Kommunikációs tanácsadó képzésére, ahol szigorúan gyakorlatorientált tanmenet alapján oktatnak a szakma legnevesebb képviselői, valamint hazai és nemzetközi vállalatok nagyágyúi. A felsőoktatási túlképzés miatt a munkaerőpiac egyre nagyobb hangsúlyt helyez a gyakorlati ismeretekre, hiszen XXI. században a jó kommunikációs szakértő a vállalatok egyik kulcsembere.

 

Ezen kulcsemberek adják át ismereteiket, a jelentkezésre most szeptember 19-ig van lehetőség alapszakos diplomával rendelkezők számára. Ha a jelentkezők négy hét elteltével úgy érzik, nem az elvárt színvonalat kapják a pénzükért, a BKF 100%-os pénzvisszafizetést garantál. Perlaky-Papp József, főiskolai docens, szakvezető, a Magyar Public Relations Szövetség elnökségi tagja szerint erre aligha lehet példa. „A három féléves, félévente 10 szombatot igénybevevő, így a munka mellett is végezhető képzésre azok jelentkezését várjuk, akik mélységében kívánják megismerni a legmodernebb kommunikációs módszereket, a fogyasztói gondolkodás formálásának technikáit. A képzésben résztvevők megismerik a legújabb sajtókezelési technikákat, arculattervezést, imázs, márka és hírnévépítést tanulnak, felkészülnek a kríziskommunikáció fortélyaiból. A végzettek képesek lesznek a kapcsolatmenedzsment legmagasabb színvonalon való működtetésére, legyen szó a szervezet média-, ügyfél-, szakmai vagy ágazati kapcsolatairól vagy éppen civil és kormányzati kapcsolatairól. Mindemellett pedig saját personal brand-jüket is építeni tudják.”

A modern technikák nagy hangsúlyt kapnak a tanmenetben, eseménymarketing, e-pr, a legújabb online technikák mellett CSR, politikai Pr lobbizás, üzleti kommunikációs és szóvivői eszköztárral fegyverzik fel a leendő sikeres pr szakembereket.